Heinäkuun parhaat palat x 10

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Heinäkuu meni ja oli ihana. Kiitos siitä! Se on itseasiassa ollut aina mun lempi kuukausi ja sille on monta hyvää syytä. Mulla oli synttärit heinäkuun ensimmäinen päivä ja mun synttäreillä on ollut aina hyvä sää (ainakin haluan näin muistaa :D). Heinäkuu on yleensä se lämpimin kuukausi ja kesäyöt ovat ihania. Heinäkuussa olemme myös yleensä reissussa ja vieläpä lempparipaikassamme Espanjassa, kuten tänäkin vuonna. Kuvia olenkin tykittänyt instagramit sun muut täyteen. Heinäkuu on myös sanana lemppari. En osaa perustella, mutta kai sen takia, koska se tuo mieleen kesäisen heinäpellon, auringon, ehkä jonkun maatilan…kaikkea ihanaa ja rauhoittavaa.

Kuvan sporttiliivit ovat Leggoun sivuilta, jonne mulla on -15% alekoodi ELINA15 —> www.leggou.fi (Paljon kaikkea ihanaa treenaamiseen)

Tähdet ja kissat

Heinäkuussa koin myös monta upeaa hetkeä ollessamme Espanjassa. Maagisinta oli ylivoimaisesti tähtien katselu ja heti toisena tulee kissat. Aika hyvä kombo vai mitä? Ja arvatkaa mikä tekee niistä niin erityisiä? Niiden seurassa olin valtavan läsnä ja oma höperö itseni. Kissoille lässytän ja höpötän kuin mikäkin sekopää ja muutun ihan lapsen tasolle, kun on pakko päästä silittämään. Tähtien katselu taas vei mut pois tästä maailmasta. Mieleen heräsi miljoona kysymystä (kaikesta) ja tuntui vaan niin uskomattomalta tuijotella valtavaa tähtimerta, joka ei lopu koskaan.

Noh, alkutekstistä tuli hieman pidempi tällä kertaa, mutta toivottavasti se ei haittaa. Nyt listaan lyhyesti ja ytimekkäästi kohokohdat heinäkuulta!

Heinäkuun parhaat palat x 10

1. Synttärit. Alla kuva päivästäni leppäkerttuna Hulivilikarnevaaleilla Mikkelissä (tärkeä tapahtuma!!) syntymäpäivänäni ja vuosi taisi olla -99 😀

2. Kaunis Minä – Karibialla risteily on tulossa marraskuussa, joten pääsimme heinäkuun alussa tutustumaan vastaavaan sisaralukseen, joka oli rantautunut Helsinkiin.

Marraskuussa suuntaamme Annin kanssa luennoimaan ja vetämään treenejä Karibialle!

3. Äiti kävi kylässä. Hyvää ruokaa, kävelyä, shoppailua vähän ja kivaa hengailua ilman sen kummallisempaa päämäärää.

Lemppari neule Amadastoresta <3 www.amadastore.fi

4.Mustikkamaan ja Espanjan lenkkipolut. Kävely on oikeesti tosi terapeuttista ja vapauttavaa.

Mustikkamaa<3

5. Parhaat juomat olivat ehdottomasti vesimelonidrinkki sekä kurkumalatte. Tai no okei, kurkumalatte sopii hyvin kylmiin talvipäiviin myös. Vegaanisen kurkumalaten ohjeen löydät täältä.

6. PT-koulutuspäivät. Taas niin mielenkiintoista asiaa ja ihania koulukavereita ympärillä. Kiitollinen olo tästäkin mahdollisuudesta!

7. Espanjan matka kokonaisuudessaan. Mitään en vaihtaisi pois. Ystäväni Laura oli siellä samaan aikaan ja sitten myös toinen ystävä Mikkelistä, Saara, lensi meille käymään. Oli super kivoja iltoja! Bella ciao oli kuunnelluin biisi.

8. Kissat…….<3 Erityisesti Saapasjalkakissa, josta kerroin tässä postauksessa.

9. Intialainen ruoka. Jumatsuikka, tää on vaan sitä parhaimmistoa!! Uusi suosikki on lammas korma. Söin sen ehkä sata kertaa. Kirjoitin myös lomaruokailujani koskevan postauksen alkuviikosta – kannattaa zekata se!

Lammas Korma

10. Loppuun haluan laittaa hieman materialistisen jutun eli Iphone X:n! Paras vempain mikä mulla on koskaan ollut ja nyt sen sain! Kamera on 6/5 ja muutenkin tosi hyvä. Paras!

Mitkä olivat sinun heinäkuun parhaat palat? 🙂

Otsikkokuva by talented: Laura Laukka

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti