ASIAT JOISTA TYKKÄÄN JA EN TYKKÄÄ TÄLLÄ HETKELLÄ x 10

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Hei vain. Ajattelin kirjoittaa vähän tälläistä henkilökohtaisempaa postausta omista tuntemuksista. Otsikon mukaisesti kerron mitkä asiat tekevät mut iloiseksi ja mitkä ärsyttävät tällä hetkellä. Yleensä olen sellainen perus positiivinen ihminen. Saatan vähän valittaa jostain asioista, mutta käännän hommat sitten positiiviseksi, enkä jää vellomaan ikäviin. Vellominen ei  auta. Uskon vahvasti vetovoiman lakiin, eli se mitä ajattelet, niin sitä myös universumi sinulle lähettää. Jos ajattelet koko ajan, että kaikki on paskaa ja et kykene mihinkään niin universumi kyllä järjestää asiat niin, että päin mäntyä mennään. Jos taas osaat edes jollain tasolla ajatella positiivisesti ja uskoa parempaan niin se lisää todennäköisyyttä, että kaikki alkaa sujua paremmin.

Mutta, nyt kuitenkin tiristän itsestäni ulos myös ne ärsytyksen aiheet, pienimmätkin! Löytyyköhän teiltä samoja?

Ensin positiiviset x 5

-Tykkään siitä, että elämä osaa yllättää. Ensin kaikki voi näyttää huonolta, mutta seuraavana päivänä voikin olla vaikka lottovoitto edessä. Tämän takia: Älä lannistu. Älä heitä kirvestä kaivoon vaan usko huomiseen. Kun annat elämälle vähän siimaa niin se kyllä osaa yllättää. Ps. En ole itse kuitenkaan voittanut lotossa 😀

-Perheen kesken vietetyt illat. Postauksen kuvat rakentuvatkin erään ihanan illan ympärille. Ajelimme vesijeteillä, söimme hamppareita ja joimme pari lasillista viiniä auringon laskussa. Tähän samaan sopii hyvin poikaystävän kanssa vietetyt hetket. Hän on parasta mitä tiedän ja yksinkertaisesti maailman paras, kiltein, komein, hauskoin ja ihanin poikaystävä.

-Padelin pelaaminen. Se vaan on niin koukuttava laji! Käyn yleensä Helsingin upeassa Padel Club Viikinrannassa pelaamassa ja sitten toki myös tulee lätkittyä Espanjassa lomilla.

-Tykkään töistäni. On ihana olla ihmisbiologian ja ihmisten kanssa tekemisissä bioanalytiikan työssäni. Rakastan blogin kirjoittamista ja instagramin päivittämistä, yhteistyöpostauksien tekemistä ja suunnittelemista. Nyt olen myös saanut ensi kosketukseni PT-puolen asiakkaistani…Rakastan ihmisten auttamista ja luovaa työtä! Oon todella kiitollinen myös ihan vaan siitä, että minulla on töitä.

-Eläinkuvien katselu. Hurjan terapeuttista!! Samoin kuin eläinten silittely ja niiden kanssa hengailu jos siihen on mahdollisuus. Mun tekisi mieli laittaa lappu kerrostaloomme, että tulen mielelläni hoitamaan lemmikkejänne mikäli tarvis! Oon myös tosi herkkä ja alan toooodella usein itkemään esim yksin ollessa lenkillä jos näen vaikka linnun poikasia. En ymmärrä miksi.

Entäs ne negatiiviset x 5?

-En tykkää siitä, että mulla on helkkarin paha noidan nuoli selässä. Ihan hirvee tunne ja menin jo paniikkiin, että mitä jos välilevy on pullahtanut tai jotain muuta ikävää. Onneksi parempaan päin..

-Pelkään paljon läheisten menettämistä. Tämä pelko on ollut joskus paljon suurempikin, mutta silti se vielä kulkee elämässäni häiritsevästi.

-Kasvojen iho on mennyt Espanjan loman jälkeen huonoon kuntoon. Tai huonompaan mitä se oli ennen. Varmaan aurinkorasvat ja ehkä vähän laiskanpuoleinen peseminen on tehnyt tehtävänsä. Iho myös kiiltää todella paljon.

-En omalla kohdallani tykkää silmälasien käyttämisestä. En tiedä miksi, mutta mulla on aina sellainen inhottava ”akvaario-olo” lasien kanssa. Harmittaa myös, että sarveiskalvoni on niin ohut ettei laserleikkaus onnistu. En myöskään saa käyttää jatkuvia kuukausipiilolinssejä, koska silmäni ovat todella herkät.

-Vielä on kesää jäljellä…mutta mua omalla tavallaan ahdistaa talvi ja se pimeys. En tykkää yhtään siitä (en varmaan ole ainoa), että valoisa aika jää niin olemattomaksi. Ankeaa.

Haastan sinutkin pohtimaan, mitkä asiat ovat tällä hetkellä positiivisten listalla ja mitkä ärsyttävät?

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

2 kommenttia

Mari 14.8.2018 - 12:20

Mullon niin vähän sanottavaa puolesta tai vastaan, kun oon lomalla 😀 Kivaa on se, että on loma ja ollaan reissussa eikä tarvi välttämättä ite tehä kaikkia päivän ruokia. Aamupalamarjat saadaan hakea pihasta marjapensaista ja luonto on lähellä lenkkeilyä ajatellen. Tänään ärsyttää vaan vähän se, että oon nukkunu niskani solmuun ja päätä särkee, mutta eiköhän se siitä kohta mee ohi. Kelit on sellaiset, että joutuu pitää farkkuja, mutta kai se on hyväksyttävä.

😀 Muutenkin pyrin pitämään mun ärsytyslistan aina lyhyenä, sillä elämä on kivempaa, kun ei ota pulttia koko ajan jostain.

Reply
Elina Ada Sofia 17.8.2018 - 01:31

Heh no se on totta! 😀 Elämä on paaaljon kivempaa kun ei kanna murhetta joka asiasta ja varsinkaan sellaisista mihin ei voi itse vaikuttaa 🙂

Kivaa lomailua!

Terkuin, Elina <3

Reply

Jätä Kommentti