From Spain With Love

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Hola Amigos! Ollaan taas täällä Espanjassa lomailemassa. Oon suunnattoman iloinen ja onnellinen koko matkasta ja siitä, että suurin huolenaihe on löhöilisikö aurinkotuolissa vai pulahtaisko altaaseen vilvoittelemaan. Täällä myös ajantaju katoaa eli pääsee kunnolla irti arjesta.

Ihanaa allaselämää ai että!

Lento oli tuttuun tapaan myöhässä, mutta oltiin henkisesti varauduttu siihen. Niin on käynyt viimeiset 10 kertaa kun lähdetään Espanjaan 😀 Eli kentällä saa hyvän totutuksen mañana mañana – meininkiin. On kyllä super ihanaa, että ei tarvitse elää aikataulujen mukaan. Valvotaan juuri niin pitkään kuin huvittaa ja nukutaan pitkään. Tai jos nukutaan vähemmän yöllä niin päikkäreille on tilaa kalenterissa. Tai kun löhöily alkaa pänniä, niin maastoon tarpomaan. Eilen kävelimme noin tunnin mittaisen reitin kukkuloiden keskellä. Ihanan autiota ja rentoa. Olin aivan varma, että olin eksyttänyt meidät, mutta eipä se olisi ollut ongelma kun aikaa piisaa! Tosin ehkä jano olisi yllättänyt. On lämmin.

Espanja – no stress

Päivät täällä tosiaan kuluvat ilman sen ihmeellisempiä suunnitelmia. Varmaan käydään Marbellan vanhassa kaupungissa, koska se on jäänyt jostain syystä kokematta. Ystäväni Laura vinkkasi, että siellä on ihania kahviloita ja sen sellaista. Hyviä kuvailupaikkoja myös 😉 Parasta on juurikin se, että kun paikka on tuttu, niin ei tule stressiä siitä, että pitää ehtiä näkemään se ja se ja se, nyt saa vaan olla mennä fiiliksen mukaan. Yleensä noin muuten tykkään matkoilla aina tehdä pientä (lue suurta) etukäteisohjelmaa, jotta varmasti ehtii kiertää kaikki turistinähtävyydet.

Ollaan myös iltaisin katsottu netflixiä ja syöty maailman parasta intialaista ruokaa. Saatiin eilen päätökseen Rahapaja -niminen sarja – se tosi hyvä ja nimenomaan espanjan lomalle soveltuva, koska se on espanjaan sijoittuva. Muy Bien!

Pakko vinkata uudesta ihanasta ihonhoitotuotteesta ja laitteesta, jotka löysin kesäkuussa! Swiss Clinicin skin rollerissa on 540 mikroneulaa. Muutaman minuutin rullailu saa aikaan verenkierron parantumisen, kollageenituotannon stimuloimisen ja hoitovoiteet pääsevät imeytymään paremmin läpi. Siis tää tuote on niin helppo! Mulla on teille myös alekoodi ”elinaadasofia20”, jolla saa -20% alennuksen Swiss Clinicin sivuilta.

Mulla kulkee myös reissussa mukana uusi lemppari Foodinilta, sitruuna-inkiväärimehu! Lisään tätä tyyliin kaikkeen.

Oon myös koko ajan haaveillut enemmän ja enemmän siitä, että alkaisin opiskelemaan tosissani Espanjaa. Lemppari kieli ikinä! Oon googletellut hyviä kielikursseja Suomesta ja olin jo klikkausta vaille valmis ilmoittautumaan. Onko teillä muuten suositella jotain paikkaa/yritystä, jonka kautta saisi ottaa espanjan kielen tunteja? Joko siis mennä kurssille tai yksityisesti. Nyt sanavarastoni rajoittuu lähestulkoon siihen, että osaan tilata valkoviinin ravintolassa, mutta sehän on tärkein!

Ihania kesäpäiviä juuri Sinulle!

Seuraa minua:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

2 kommenttia

Ripati 19.7.2018 - 10:37

Mennään samalle epsanjan kurssille, ollu bucket listillä jo ikuisuuden!

Reply
Elina Ada Sofia 25.7.2018 - 20:58

Jooooooo!!!!!! 🙂

Reply

Jätä Kommentti