Tunne elämä ihollasi

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia
mai skin

Rakastan syödä ravintoloissa täällä Espanjassa, mutta yhtä kivaa on myös tehdä itse ruokaa kotona. Se on parasta kun tiedät mitä syöt ja miten raaka-aineet vaikuttavat esimerkiksi ihon kuntoon. Varsinkin erilaiset salaatit tuoreilla vihanneksilla ja hedelmillä höystettynä ovat mielettömiä kuumina kesäpäivinä. Tykätään paistaa salaatin kylkeen yleensä kanaa tai esim katkarapuja. Mä sain kaupallisen yhteistyön merkeissä Mai Skin ravintoöljyjä testiin ja voi että miten helppoja ja ihania ne on esim. salaateissa. Ja juurikin tekevät hyvää iholle!

Luonnollisesti hyvää iholle

Mai Skin on kotimainen, täysin vegaaninen ja luonnollinen tuoteperhe. Öljyseokset ovat siis ainoastaan kasvien siemenöljyistä koostuvia ja siis sisältävät runsaasti iholle välttämättömiä rasvahappoja. Mun iho on kovin herkkä ja kuivuu helposti, joten hyvien rasvojen saantiin tulee todellakin kiinnittää huomiota. Iho kuivuu helposti kesällä ja matkoilla tulee otettua aurinkoa. Samoin tietty talvipakkaset Suomessa koettelee ihoa ja eikä päästä helpolla, ihosairaudestani puhumattakaan (siitä lisää alempana tekstissä). Mai Skin ravintoöljy mm. vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta, pitää yllä kosteustasapainoa ja rasvahapoista iho muokkaa tarvitsemansa rakennusaineet kuten keramidit. Ravintoöljyn voi napata ihan sellaisenaan purkista tai tosiaan lisätä kylmiin ruokiin, kuten salaatteihin. Itse lorautin sitä nimenomaan kanan päälle niin sai hyvin mehukkuutta! Ravintoöljyistä löytyy makuina hampunsiemenöljy, sitruuna ja maustamaton, luonnollinen maku.

Ongelmia ihossa

Jos palataan vielä takaisin mun ihon kuntoon, niin mulla on ollut pienenä atooppinen iho. Kasvojen iho on hyvässä kunnossa (ei tule paljoa finnejä), mutta T-alue sekä rasvoittuu, että muuttuu pintakuivaksi. Sellainen perus suomalainen sekaiho siis. Mulla on myös harvinainen ihosairaus nimeltä granuloma annulare (voit lukea siitä tästä postauksesta lisää), joka siis on autoimmuunisairaus ja tuhoaa ihon sidekudosta. Tiettyihin ihokohtiin (raajat lähinnä) tulee sellaisia ylemmässä kuvassa näkyvyä kyhmyjä. Tämänkin sairauden takia on tärkeää vaalia ihon kuntoa ja onkin vallan loistavaa, että on olemassa näin helppoja ja laadukkaita öljyseoksia kuten Mai Skin. Parasta on tosiaan myös kotimaisuus ja vegaanisuus!

Ja tässä vielä ohje raikkaaseen kesäsalaattiin..

Värikäs kesäsalaatti sisälsi:

  • Salaatin lehtisekoitus
  • Tomaattia
  • Porkkanaa
  • Vesimelonia
  • Kiiviä
  • Parsakaalia
  • Kanaa
  • Mai Skin Sun-ravintoöljyä 

 

Sain vielä jaettavaksi teille alekoodin ELINA, jolla saatte -10% alennusta Mai Skin-tuotteista osoitteessa www.northernmai.fi ja avajaistarjouksena myös ilmaiset postikulut heinäkuun loppuun 31.7 asti. Koodini on muuten voimassa elokuun loppuun saakka.

Mai Skinin nettisivuilta voitte lukea myös lisää heidän tarinastaan sekä tuotteista.

Ihanaa viikkoa!

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti