Ruokaturvallisuus on tärkeää

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia
ruokaturvallisuus

Kaupallinen yhteistyö Picadeli

Koko maailma pysähtyi maaliskuussa koronan takia, mikä vaikutti oleellisesti ruokaan. Ruokaturvallisuus nousi puheenaiheeksi ja näin monet ravintolat, kahvilat ja salaattibaarit jouduttiinkin sulkemaan. Tämä maailmantilanne oli jotain sellaista, mitä ei todellakaan osannut odottaa ja tätä kevättä varmaan muistellaan vielä pitkään ja tietysti se laittaa miettimään, miten voisimme varautua tulevaisuudessa vastaaviin tilanteisiin. Toivotaan kuitenkin ettei vastaavaa tilannetta enää tulisi!

ruokaturvallisuus

Picadelin salaattibaarit ovat tosiaan kulkeneet mukana elämässäni monien vuosien ajan. Ne ovat olleet käteviä terveellisen ja positiivisen pikaruoan tarjoajia. Todellisia arjen pelastuksia, kun haluaa syödä helpolla monipuolisesti ja ravitsevasti. Sekä ruokaturvallisesti. Usein nappaan Picadelin salaattibaarista lounaan mukaan tai sitten ihan vaan illalla pitkän työpäivän päätteeksi, kun haluaa jotain raikasta ja hyvää helposti. Nyt kesäisin myös loistavia eväitä piknikille!

ruokaturvallisuus

ruokaturvallisuus

Ruokaturvallisuus on tärkeää Picadelille, kuten myös meille kuluttajille

Picadeli huolehtii aina asiakkaiden ruokaturvallisuudesta kaikin mahdollisin keinoin. Vaikka Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisten (EFSA) mukaan ei ole olemassa todisteita siitä, että COVID-19 leviäisi ruoan mukana, Picadelin salaattibaareissa huomioidaan silti kaikki ruokaturvallisuuteen liittyvä, hygieniasta lähtien;  käsidesit, kattavimmat suojakuvut, kehittyneet kylmäaltaat ja ilmastointikeinot, tarkat puhdistusrutiinit salaattibaareille sekä ruoan jäljitettävyys. Tämä on todella tärkeää näin kuluttajan näkökulmasta. Picadeli on luotettava ja edelläkävijä ruokaturvallisuudessa ja pääset lukemaan aiheesta lisää täältä. 

On tärkeää, että pystymme luottamaan syömämme ruoan turvallisuuteen.

ruokaturvallisuus

ruokaturvallisuus

Picadeli salaattibaarien yhteydestä löytyy käsidesiä ja suojakuvut on huippuluokkaa.

Kenellä muulla ollut ikävä Picadelin salaattibaareja? Onneksi nyt tilanteen normalisoituessa salaattibaareja avataan yksitellen. Jee! 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti