Ratsastaen kohti auringonlaskua

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Ilta-aurinko, parhaat ystävät ja kauniita hevosia. Olin jo monta kertaa Espanjassa ollessani haaveillut ratsastamisesta auringonlaskussa, mutta haave oli jäänyt vain ajatuksen tasolle. Ehkä osittain sen takia, että päässä oli kytenyt pieni pelko hevosista, koska eräs yksilö puri mua hauiksesta ollessani alakoulussa. Nää on näitä vain Elina-juttuja.

Meidän lähellä Fuengirolassa on sympaattinen pieni talli ja ravintola (en valitettavasti löytänyt toimivia nettisivuja paikasta, mutta paikan nimi on Establo El Castillo), jonka vierestä olen lukuisat kerrat lenkkeillyt ja ihmetellyt hevosia. Nyt kuitenkin otin härkää sarvista, kun sain vieraakseni Neean ja Katariinan Espanjaan. Sattui vieläpä niin hyvin, että Kata on kokenut ratsastaja ja siitä oli paljon apua itse H-hetkellä kun mentiin maastossa kukkuloiden seassa. Ratsastettiin siis sellaisessa pienessä ryhmässä (noin 6 hlöä + ohjaaja) ja me pidettiin perää tyttöjen kanssa. Kata meni siis viimeisenä turvaamassa selustaa, haha. Kyseltiin Neean kanssa ohjeita miten olla ylä – ja alamäissä. Oli muuten oikeasti tosi jyrkkiä mäkiä! Niissä en uskaltanut kuvata.

Ainiin ja tunnin ratsastusreissulle kertyi hintaa vain 25€ / naama, eli ei todellakaan paha!

Oli niin sairaan mageeta, ettei järkeä. Ihana fiilis kun oppi luottamaan hevoseen ja hevonenkin kai luotti muhun. Uskalsin kaivaa jopa puhelimen olkalaukusta ja ottaa selfievideoita sekä kuvia. Ensikertalaiseksi aika hieno kokemus!

Antaa kuvien puhua puolestaan.

Mä: Oon sit ensikertalainen.
Paco: Okei, no älä sit putoa (naurua päälle).
Niin mielettömän upeaa.

Ootteko käyneet ratsastamassa ulkomailla ollessa?

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti