Parhaat sarjat ja leffat just nyt + ARVONTA

Kirjoittanut: Elina Ada SofiaPostaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn ja Indieplacen kanssa.

Noin viikko sitten puhuin somessani siitä, miten syksy on mulle usein melko vaikeaa aikaa. Onneksi kuitenkin pienillä kivoilla arjen jutuilla siitä voi tehdä astetta mukavampaa. Mä tykkään viettää paljon aikaa kotona ja mikä parasta, kun saa nauttia syysilloista (ja aamuista) hyvien leffojen ja sarjojen parissa. Samoin arkiaskareet sujuvat kivuttomammin ja esim pyykkien ripustaminen (en tykkää tästä yhtään!) sujuu kuin tanssi, kun samalla voi katsoa koukuttavaa sarjaa. Aamukahvin lomassa myös löytyy aina hyvä (teko)syy katsoa #vieläyksi jakso, kuten esimerkiksi kävi the Arrangement -sarjan kohdalla. Taisin katsoa tuon sarjan ihan parissa päivässä, koska se vei niin mennessään, super hyvä!! Syksyn arki-illat (ja aamut) sekä viikonloput kuluvat mukavasti ja mikäs sen tunnelmallisempaa kuin laittaa kynttilöitä palamaan iltojen pimetessä. Mä suosittelen myös venyttelemään samalla kun katsot leffoja tai sarjoja – näin venyttely sujuu kuin itsestään ja sitä tulee tehtyä helposti. Mulle itselleni on ainakin ”vaikeaa” venytellä ilman mitään viihdykettä – sarjojen katsominen on siis loistavaa aikaa huoltaa kroppaa! Kannattaa kokeilla 🙂

Lattialla best! Venyttelyä ja sarjoja 🙂


The Arrangementin lisäksi Viaplayn valikoimiin tuli nyt syyskuun alussa Eva Wahlströmin elämästä kertova dokkarisarja, EVA, joka menee luihin ja ytimiin. Oon katsonut nyt jo kaksi ensimmäistä jaksoa (kolmas tulee huomenna) ja voin suosittelen todella lämpimästi. Yksinoikeudella Viaplaylla esitettävä EVA kertoo siitä millaista on olla nainen miesten maailmassa ja raivattava tietä maailmalle. Välillä silmät ihan kostuivat kyynelistä, sen verran koskettava sarja! 

Viaplay pitää sisällään myös mm. nämä loistavat sarjat arkiaskareiden lomaan:

 • Pako (Tää on mun yks kaikkien aikojen suosikeista, niin koukuttava!)
 • The Vikings 
 • Quantico (tää on super!)
 • Walking Dead (Jännitystä!)
 • Greyn Anatomia
 • The Office
 • Billions
 • Family Guy
 • New Amsterdam (2 kausi 25.9 alkaen)

Mun suosikkileffat viikonlopuksi 

 • Life itself
 • BlackKklansman
 • Missä on Emily?
 • Date Night
 • If I Stay
 • New in Town
 • Ps. I love you (tää on klassikko!)

Parhaat nostalgiset lastenleffat 

 • Pieni Merenneito (1, 2 ja 3)
 • Leijona Kuningas (1,2 ja 3)
 • Tuhkimo
 • Toy Story ( 1,2 ja 3)
 • Aladdin 
 • Aladdin ja varkaiden kuningas
 • Risto Reipas ja Nalle Puh

En malta odottaa, että katson nää kaikki lastenleffat läpi. Tulee nostalginen olo ja lapsuus mieleen. Huikeeta, että Viaplaysta löytyy paljon lastenleffoja! Erityisesti odotan Leijona Kuninkaita sekä Aladdinia.

Kuulisin myös mielelläni mitkä on teidän Viaplay -suosikkeja? Tarjonnan pääset zekkaamaa www.viaplay.fi .

Offlinetilassa

Mä tykkään lisäksi siitä, että sarjoja ja leffoja voi ladata offline -tilaan (kannattaa hommata Viaplayn sovellus) ja näin ollen Malagan lennot menee mukavasti sarjoja katsellessa. Olenkin taas lähdössä viikon päästä sinne (jeeee!!!). Se on kuin mökille menisi. Monet ihmettelevät, että miksi aina Espanja, mutta se on täydellistä rentoutumista meille, kun on tuttu miljöö, eikä oo sellaista ”pitää tehdä sitä tätä ja nähdä se ja tuo” -fiilistä, vaan usein just hengataankin illat kämpällä ja katsellaan lemppari sarjoja ja leffoja. Tilataan myös ruokaa kotiin. Päivällä lenkkeillään auringossa, uidaan ja tehdään mitä mieleen juolahtaa. Täydellistä!

ARVONTA!

Tähän loppuun vielä iloinen yllätys, eli sain  teille arvottavaksi 2kk ilmaista Leffat&Sarjat -paketin katseluaikaa Viaplayssa. Osallistuaksesi jätä kommentti, jossa kerrot mikä on sun (teko)syy katsoa #VIELÄYKSI jakso tai leffa? Onko se hämärtyvät illat, kotiaskareet vai pelkästään rentoutuminen arjen keskellä? Vai millä oikeutat itsesi katsomaan #vieläyhden jakson tai leffan? Osallistumisaikaa on viikko eli 19.9 torstaihin asti. Arvonnan säännöt voit käydä kurkkaamassa täältä. 

Kattavan Leffat ja Sarjat -paketin hinta on muuten vain 9,90 €/kk. Viaplaysta voi myös vuokrata halutessaan leffoja!

Leffojen ja sarjojen täyteistä syksyä kaikille! 

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

13 kommenttia

Nea 12.9.2019 - 16:41

Huono sää ulkona

Reply
Pöksis 13.9.2019 - 06:30

Elokuva/sarja rentouttaa kivasti työvuoron jälkeen ja saa ajatukset muualle eikä aattele töitä. Ja kun on hyvä koukuttava sarja niin kaupanpäällisiksi katottava lähes aina vielä yksi 🙂

Reply
Jenna 13.9.2019 - 07:29

#VIELÄYKSI syy on että kynsilakka ehtii kuivua. 😀 yleensä laitan kynnet ja kädet kuntoon sarjoja katsellessa, joten eihän sarjamaratonia voi jättää kesken, jos kynsilakka ei ole ehtinyt kuivua. 😉

Reply
Saara 13.9.2019 - 21:00

Kun arkipäivinä jaksaa touhuta askareiden parissa, niin illat ja viikonloput on täydellistä aikaa katsoa leffoja ja sarjoja… ja aina tietysti sillä ”no jos nyt vielä yks” -asenteella ?

Reply
Nelliina 14.9.2019 - 08:54

No, ainakin se, että teen niin raskasta työtä, että ihan pakko rentoutua laatuviihteen parissa ?Mukana.

Reply
Annika 14.9.2019 - 12:08

Jos on takana ollut stressaava viikko ajattelen tällä tavalla palautuvani paremmin mukavan itselle hyvän tekemisen merkeissä.

Reply
Anneli 14.9.2019 - 19:45

ihan milloin vaan, kun on aikaa 🙂

Reply
Ansku 15.9.2019 - 09:24

Syksyn pimenevät illat oikeuttavat rojahtamaan sohvan nurkkaan 😉

Reply
Hanne 15.9.2019 - 11:30

Rentoutuminen ja palautuminen on aina hyvä syy!

Reply
R 15.9.2019 - 16:04

No koska leffaherkkuja on vielä jäljellä ja ilta on vasta nuori! Aivot narikkaan kun sukeltaa sarjojen tai leffojen maailmaan.

Reply
Sannamarianna 15.9.2019 - 23:54

Rentoutuminen ja oma aika, kun lapsi nukkuu.

Reply
JennaO 16.9.2019 - 15:12

Sateinen sää!

Reply
Outi 19.9.2019 - 06:53

Aivoja uuvuttavan opiskelupäivän jälkeen on ihana katsoa jotain kevyttä ja viihdyttävää. Hyvä sarja tai elokuva toimii myös porkkanana, joka tsemppaa jaksamaan tenttiin lukemista 🙂

Reply

Jätä Kommentti