Millainen on mun täydellinen aamu?

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kaupallinen yhteistyö Wilfa

Raotan unisia silmiäni ja huomaan auringon pilkottavan pimennysverhon raosta. On aamu ja venyttelen hetken raajojani sängyssä ennen kuin nousen ylös. Mietin sitä miten makoisasti nukuttikaan ja olo tuntuu virkeälle. Olen valmis uuteen päivään. Kävelen paljain varpain keittiöön ja ensimmäinen asia, jonka teen on se, että laitan kahvin tippumaan. Kahvin tuoksu alkaa vähitellen leijailla ympäri asuntoa ja tunnelma on ihanan rauhallinen. Täydellinen aamu.

Kaadan täyteläisen kahvin lasiin (huom juon kahvini yleensä lasista kotona ollessa) ja istuudun mukavaan asentoon pehmeälle nahkasohvallemme. Pehmeä valo kurkistaa olohuoneeseen sälekaihtimien välistä ja on kiitollinen olo. 

Aamu alkaa kahvilla

Wilfan kahvinkeitin oli ollut mulla pitkään kiikarissa ja nyt testailtuani tätä uutta mattamustaa Classic-sarjan Raven kahvinkeitintä , en voisi olla enempää tyytyväinen. Täydellisen helppo ja hyvä kahvinkeitin – tuo arkeen luksusta tyylikkäällä muotoilulla ja ennen kaikkea kahvinkeitto-ominaisuuksillaan. Suodatusnopeutta voi säätää halutessaan ja näin pystyy vaikuttamaan kahvin makuun. Tavallisissa kahvinkeittimissä on nimittäin vakio suodatusnopeus mikä on säädetty täydelle pannulliselle. Ravenilla tämä käytönnössä  tarkoittaa siis sitä, että jos haluat keittää vaikka vain pari kuppia, niin voit säätää uuttonopeuden siten, ettei vesi valu liian nopeasti läpi. Pääset vaikuttamaan kahvin makuun positiivisesti! Tämä kahvinkeitin myös muistuttaa milloin on aika tehdä puhdistus ja kalkinpoisto. Lisäksi Ravenilla on automaattinen sammutus 40 minuutin jälkeen.

Mun täydelliseen aamuun siis kuuluu rauhallinen kahvihetki. Toinen tärkeä asia on aamupala, jota arvostan nykyisin suuresti. Wilfan Classic sarjaan kuuluvalla leivänpaahtimella saa täydellisen rapeita ja lämpimiä paahtoleipiä, joiden paahtoasteeseen (1-6) voi vaikuttaa kätevästi paahtimen sivussa olevilla painikkeilla. Paahtoleipiä onkin ollut ikävä! Meillä ei ole nimittäin ollut kotona leivänpaahdinta miesmuistiin, mutta nyt tämä Wilfan tyylikäs yksilö kruunaa keittiövarustuksen.

Tässä muutama vinkki paahtoleipien täytteisiin:

Warm and crispy avokado & kale toast

Voitele paahdettu leipä hummuksella, viipaloi avokado päälle ja ripauta hyppysellinen suolaa. Lisää lehtikaalia väleihin ja muutamat mustikat koristeeksi. Mustikat sopii muuten täydellisesti avokadon kanssa.

Peanut butter toast 

Levitä paahdetun leivän päälle maapähkinövoi, banaanisiivut sekä mustikoita. Maapähkinävoi sopii paahtoleivän ja banaanin kanssa erinomaisesti. Sopii hyvin spesiaalimpaan viikonloppuaamuun.

Tomato & Kale hummus toast

Levitä paahdetulle leivälle hummus, viipaloi tomaatti ja revi palaset lehtikaalia päälle.

Wilfan valikoimista löytyy myös samaan Classic-settiin kuuluva tehokas Raven-vedenkeitin. 

Sama setti löytyy myös mattavalkoisena.


Täydellinen aamu koostuu arjen pienistä jutuista. Ne pienet asiat ovat lopulta niitä suurimpia tekijöitä onnellisuuden kannalta. Onnea on, että saa olla omassa kodissa ja fiilistellä aamuja. Kiitos.

Millainen on sun täydellinen aamu? 🙂

Energiaa ja iloa päivääsi!

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

4 kommenttia

ida ihana 17.9.2019 - 20:18

Olipa ihanan hyväntuulinen ja inspiroiva postaus, kiitos!<3 Mun aamu alkaa aina ensin isolla lasilla vitameeneja porejuoman muodossa, ja sitten teen kotijoogaharjoituksen ennen aamupuuroa ja teetä/kahvia. Olen ehdottomasti aamuihminen, ja musta on kiva nousta aina heti herättyäni uuteen päivään!:)
Hyvin sanottu, että täydellinen aamu koostuu arjen pienistä jutuista -niinhän se on pitkälti muussakin elämässä 🙂 Arki ja sen rutiinit on niin parasta!<3
Ida Kotona kaupungissa -blogista
http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

Reply
Elina Ada Sofia 19.9.2019 - 22:45

Kiitos sinulle <3 Sun aamu kuulostaa myös ihanalle! kotijooga on best! Ihana tosiaan venytellä/joogata aamuisin! Kroppa herää eri tavalla! 🙂

Ihanaa loppuviikkoa <3

Reply
Sini 18.9.2019 - 19:43

Oi miten ihana kuvaus! Omaan korvaan niin särähtää tuo kahvin juominen lasista, mutta kieltämättä se näyttää kivalta lasista nautittuna! Pitäisi ehkä itselläkin koettaa 😀 Ja kiitos kans kun muistutit hummuksesta, sitä herkkua ei olekaan pitkään aikaan tullut syötyä!

Reply
Elina Ada Sofia 19.9.2019 - 22:43

Haha musta lasista kahvi maistuu parhaimmalta 😀 en tiiä miks..varmaan myös just se et näyttää kivalle :D. Ja juu hummus on tosi hyvä leivänpäälle tai dipiksi ruokiin! 🙂 Suosittelen!

Ihanaa viikkoa! <3

Reply

Jätä Kommentti