Parhaan kesäpäivän resepti

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia
picadeli

Kaupallinen yhteistyö Picadeli

Suomen kesä antaa nyt parastaan. Muistatteko milloin kesäkuussa on viimeeksi ollut näin upeat kelit? Harvinaista herkkua sanon minä! Nyt otetaan siitä kaikki irti! 

picadeli

Millainen on sun parhaan kesäpäivän resepti? 

Mun parhaan kesäpäivän resepti on ehdottomasti sellainen, mihin kuuluu liikuntaa ja hyvää ruokaa. Oon tässä kevään mittaan havahtunut siihen, että päivälle saa parhaimman aloituksen silloin, kun lähtee pian heräämisen jälkeen ulkoilemaan tai tekemään jotain muuta treeniä. Treenin ei tosiaan tarvitse olla tunteja kestävää, vaan ihan lyhytkin, 15 minuutin liikkuminen tekee ihmeitä ja antaa energisemmän olon päivälle. Kokeilkaa ihmeessä! Treeni voi olla mitä vain, kunhan se on sellaista josta nautit. Kävely, kehonpainotreeni, jooga..mitä vain, kunhan liikut ja pidät siitä mitä teet! 

picadeli

Mun Picadeli-kulho näytti tällä kertaa tältä: Pohjalla rapea ja tuore salaattisekoitus, punakaalia, avokadoa, tomaattia, paprikaa, kurkkua, ananasta, mustikoita, kvinoaa sekä mozzarella -, että fetajuustoa. Niin raikasta ja hyvää kuumaan kesäpäivään!

picadeli

Herkullista ja turvallista pikaruokaa

Toinen tärkeä asia tosiaan on ruoka. Eikä mikä tahansa ruoka, vaan sellainen, joka on ravitsevaa ja luotettavaa. Herkullistakin tietty. Picadelin salaattibaarit availevat taas vähitellen ovensa ja niistä saa haettua täydelliset eväät piknikille. Picadelin salaattibaarit pitävät ruoan tuoreena ja raikkaana kehittyneiden kylmäaltaiden ansioista, joten voit huoletta napata sieltä kuumana kesäpäivänä herkullisen omavalintaisen salaatin mukaan. Mä suosin Picadelia hyvien arvojen ja turvallisuuden takia, sekä tietty siksi, että saa valita kulhoon juuri sellaisia aineksia mitä haluaa sillä hetkellä syödä. Saat vatsan täyteen lompakkoystävällisellä hinnalla. Picadelin salaattibaarit ovat hygienisiä (henkilökunta koulutettu pitämään huolta) ja ruoka on aina jäljitettävissä. Voi siis huoletta nauttia kesäpäivästä herkullisen ja ravitsevan salaatin kera. Helsingissä on muuten tosi paljon kivoja paikkoja, joissa istuskella ja syödä evästä. Lemppareita on Tokoinranta, Espan puisto, Temppeliaukion kirkko, Kalasataman puisto sekä tietty oma ”takapihani” Mustikkamaa.  

Näihin K-Supermarketteihin, K-Marketteihin ja Citymarketteihin on avattu Picadeli -salaattibaarit:
K-Supermarket Kaisaniemi, Lasihytti, Lauttasaari, Postitalo, Konala ja Munkki
K-Market Pasaati, Pasilan Asema, Roba ja Lapuankatu
Citymarket Easton ja Ruoholahti
Lisäksi Kauppakeskus Redin alakerran K-Supermarketin salaattibaari avataan ensi viikolla!

picadeli

Täydelliseen kesäpäivään kuuluu lisäksi ystävät, joiden kanssa jakaa ikimuistoiset hetket. 

Tähän kesään sopii hyvin mun mielestä tämä quote: 

”Collect moments not things.”

Nautitaan kesästä ja hyvästä ruoasta!

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti