Parasta äänentoistoa ja kuunteluelämystä

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kaupallinen yhteistyö Sudio

Mulle on elämässä tärkeää, että saan kuunnella musiikkia siellä missä liikunkin ja tämän mahdollistaa mulla pitkäaikaisessa käytössä olleet Sudio -kuulokkeet. Olisikohan ne olleet mulla jo kolmisen vuotta mukana elämässä.  Tänä vuonna oon myös tietty löytänyt äänikirjat, jotka kulkee näppärästi mukana sinne minne menenkin ja parasta onkin kun voi nautiskella hyvistä kirjoista kuulokkeiden välityksellä aamulenkillä. Kuunteluelämykseen vaikuttaa suuresti kuulokkeiden laatu, mikä on huippuluokkaa Sudiolla.

Huomatkaa komea mustelma reidessä kun juoksin tolppaa päin lenkillä!

Helppous ja laatu

Mulle tärkeitä ominaisuuksia kuulokkeissa ovat ennen kaikkea laadukas äänentoisto ja helppokäyttöisyys jokapäiväisessä elämässä. Hikoilun kestävyys on myös ehdoton, koska treenaan paljon ja siitä ei saa kuulokkeet kärsiä. Sudion kuulokkeissa nämä kaikki toiveet toteutuu todella hyvin ja olen ollut kaikki käyttämäni vuoden tosi tyytyväinen.

Sudio Regent kuulokkeilla pystyy helposti blokkaamaan ympäristön hälinän ja keskittymään hetkeen.

Ensimmäiset ihanuudet ja edelleen kovassa käytössä olevat Regent-kuulokkeet ovat olleet lempparit ja niillä saa blogattua muun hälinän helposti. Talvella ne myös itse asiassa lämmittävät korvia täällä Suomen pakkasessa heh! Käytännölliset siis.  

Sudio Tolv-kuulokkeiden mukana tulee tyylikäs & kätevä säilytys-ja latauskotelo. 

Tänä syksynä sain sitten Sudiolta testiin pitkään kuolaamani Tolv White -langattomat nappikuulokkeet kaikilla herkuilla. Jos vertaan aiempiin Sudion kuulokkeisiin, niin näissä on ehdottomasti paras äänentoisto (vaikkakin siis kaikissa todella hyvä!). Ääni on laadukas ja pehmeä sekä basso kuuluu hyvin. Kuuntelen tällä hetkellä PALJON espanjankielistä musiikkia ja voi, että se kuulostaa hyvälle näiden läpi. Aamulenkki lähtee ihan eri fiiliksillä käyntiin kun saa kuunnella hyvää musiikkia hyvillä kuulokkeilla! Nämä Tolv nappikuulokkeet pysyvät todella hyvin korvissa, vaikka pakko myöntää, että aluksi olinkin hieman skeptinen. Tykkään meinään tehdä usein hyppytreenejä, mutta nämä kestävät loistavasti menossa mukana. Kuulokkeet eivät myöskään paina korvia. Lisäksi on super hyvä, että pakkauksessa tulee mukana useampia vaihtopäitä, joten jokainen varmasti löytää sopivat omiin korviin.

Sudio Tolv kiteytettynä

 • Uusin Bluetooth 5.0 teknologia – täysin langaton malli
 • Toistoaika jopa 35 h
 • Automaattinen kuulokkeiden ja laitteen yhdistyminen
 • Hienkestävät – sopii siis jokapäiväiseen käyttöön.
 • Ohjauspainike molemmissa kuulokkeissa, joka mahdollistaa musiikin ja puheluiden hallinnan 
 • Graphene driver -teknologia mahdollistaa parannellun äänen selkeyden
 • Mikrofoni molemmissa kuulokkeissa
 • 15 metrin langaton kantomatka
 • Ääniohjaus (Siri ja Google assistentti)
 • Paino 4.5 grammaa per kuuloke
 • Tyylikäs lataus- jasäilytyskotelo
 • Takuuaika 1 vuosi

Sain teille alekoodin eli koodilla EAS  saat -15% alennusta Sudion kuulokkeista (voimassa toistaiseksi). Voin lämpimästi suositella! Oon ollut itse jo monen vuoden ajan erittäin tyytyväinen käyttäjä. Sudion valikoimaan pääset täältä.

Ootko sä kokeillut Sudion kuulokkeita? Jos oot, niin mitkä on sun suosikit? 🙂

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti