Festarihumua lokakuussa

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Viimeinen yöpäivystys alkoi kääntyä voiton puolelle, oli aamu. Aurinko itse asiassa nousi vasta sen jälkeen kun olin jo hipsinyt kotiin ja sukeltanut peiton alle. Tuona aamuna en ehtinyt nukkua pitkään, koska edessä oli lähtö Espanjaan. Karkuun Suomen syyssateita ja synkkyyttä.

Fugefest

Edessä 2 viikkoa aurinkoa ja kauan odotetut Fugefest -suomifestarit. Olin viimeeksi kyseisillä festareilla 2016, jolloin iki ihana suosikkini Jari Sillanpää veti siellä hienon keikan. Tänä vuonna lavalla ei nähty Siltsua, mutta sen sijaan siellä esiintyivät Pyhimys, JVG, Teflon Brothers, Apulanta, Virve Rosti..Pyhimystä odotin eniten ja keikka oli tosi hyvä! Samoin Apulanta veti älyttömän nostalgisen ja mageen keikan. Ootko sä ollut ikinä Fuengirolan Fugefesteillä? Fugefest järjestetään vuosittain aina lokakuussa Fuengirolan Feria-alueella Rauhanpalatsissa. 

Mekko: Chiquelle.fi

Keikkasalissa tuoksui humalalle (vahvalle sellaiselle).  Espanjalaisilla järjestyksenvalvojilla mahtoi olla ihmettelmistä, jos eivät olen aiemmin nähneet suomalaista festarikansaa.

Tällä kertaa Espanjan matkaan kuuluu Fugefestien lisäksi perheen kanssa oleilua, muutamia työjuttuja, synttärijuhlintaa sekä toivottavasti myös hepparatsastusta! Täytyy nyt imeä paljon aurinkoenergiaa, jotta jaksaa marraskuun harmaudessa.

Mekko: Pull & Bear

Ihanaa viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle!

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti