Lokakuun parhaat palat x 10

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Marraskuu on jo ehtinyt pitkälle, mutta otetaan silti parhaat palat tapetille viime kuulta! Muista sinäkin katsoa hieman taakse päin elämääsi ja pohtia mistä asioista olet kiitollinen. Lokakuu oli monessakin mielessä ikimuistoinen ja ihana, vaikka harmaa sää teki tuloaan ja nakerti mielialaa.

Lokakuu – parhaat palat x 10

-Pariisin matka. Lue lisää fiiliksiä Pariisi-aiheisesta postauksestani. Tähän kaupunkiin en kyllästy ikinä. Voin tuijottaa Eiffeliä loputtomiin.

-Barebellsin patukat – kestosuosikkeja edelleen ja näppäriä välipaloja! Mun ylivoimainen suosikki on Caramel Cashew maku <3

-Tää mun uusi kännykkäkotelo Honogramilta ihastuttaa paljon. Ja tuo viereinen hamppari on ihan kiva myös.

-Villapaitoihin / neuleisiin verhoutuminen. Lohduttaa kylmän talven keskellä ihan älyttömästi. Villapaita ja farkut yhdistelmä on tosi kiva!

-Wellnessmalli -kilpailun lanseeraus yhdessä Annin ja Nannan kanssa! Ehdottomasti yksi elämäni isoimpia asioita 🙂 Oon vaan yksinkertaisesti todella kiitollinen siitä, että saan tehdä sellaisia juttuja, joita rakastan. En olisi vuosi sitten ihan heti uskonut, että tällaista voi tapahtua.

-Meikäläinen keikkui lokakuun Fit-lehden kannessa ja oon vieläkin vähän häkeltynyt tästä kunniasta. Sairaan mageiden kuvien takana on lahjakas Fabian Björk, stailauksesta huolehti Suvi Poutiainen ja meikistä Maria Kiviaho. Kiitos vielä koko Fit-lehden tiimille.

-Ihon hoitaminen! Oon jäänyt siis ihonhoitoon koukkkuun, mikä on positiivinen asia! Oon huolehtinut jokapäiväisistä kasvojenhoitorutiineista todella hyvin ja kävin myös Emmillä (instassa @kauneudellaemmi) BeAliveHealth Clubilla Hydra Facial -kasvohoidossa. Todella hyvä ja tehokas hoito, joka puhdistaa ihoa (”imurilla” imetään hellävaraisesti mustapäät pois) ja tekee siitä heleän.

-Upean Fitnessmalli 2018-finaalin ihasteleminen I Love Me-messuilla. I Love me-messut ovat aina olleet ylivoimainen suosikkitapahtuma ja oli mageeta palata omiin vuoden takaisiin muistoihin Fitnessmalli-kilpailusta ja nähdä tämän vuoden räiskyvä show – upeita finalisteja kaikki <3

Kuva: Linda Lipponen

-Lepääminen. Vaikka on ollut hektistä, olen osannut levätä hyvin! Uni on oikeasti todella tärkeä asia palautumisen kannalta, joten muistathan sinäkin panostaa nukkumiseen.

-Heitetään tähän loppuun kevennyksenä Love Island Suomen katsominen – parasta viihdettä (heti mun ikisuosikki Salkkarien jälkeen).

Mitkä oli sun lokakuun kiitollisuuden aiheet ja top-jutut?

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti