Joululahjaideoita – Mitä olen jo hankkinut?

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Alkaa taas olla se taianomaisin aika vuodesta, vaikka ulkona on synkkää ja harmaata. Ajattelin jakaa teille nyt muutamia ihania joululahjaideoita, joita esittelen teille kaupallisen yhteistyön merkeissä Dermosilin kanssa. Mä itse rakastan lahjoissa ajatusta ja käytännöllisyyttä, sekä tietenkin kaikkea hemmottelevaa. Tuotteet tulevat lisäksi kauniissa lahjapakkauksissa, joten silmäniloa riittää!

Joululahjaideoita jokaiselle iholle

Kukapa ei rakastaisi ihonhoitotuotteita. Tutustuin Dermosilin uuteen joulukuvastoon, jossa on toinen toistaan söpömpiä ja mielenkiintoisempia purnukoita – ja vieläpä edulliseen hintaan. Mun valitsemien suosikkien hinnat pyörivät 7-11 euron välillä. Lisäksi tuotteiden nimet pakkauksineen tuovat jotenkin kotoisen suomalaisen tunnelman. Dermoshop onkin kotimainen perheyritys!

joululahjaideoita1

Tyyni-pakkauksen saunatuotteet ovat tarkoitettu saunomista rakastavalle eli annan tämän lahjan äidilleni (ehkä myös vähän isälleni :D). Pakkauksesta löytyy kosteuttava ja kuoriva saunanaamio, raikastava saunasaippua sekä pehmentävä after sauna vartalovoide. Tuotteet sisältävät kotimaista koivunmahlaa ja tuoksu on miellyttävän yrttinen. Putelit näyttävät mielestäni myös super ylellisiltä, joten kyllä kelpaa saunoa ja nautiskella löylyissä.

joululahjaideoita1

joululahjaideoita1

Tämän Lempi-lahjapakkauksen ajattelin antaa naispuoleiselle ystävälleni. Pakkauksesta löytyy lajitelma käteviä minituubeja joka lähtöön; Vitamin E Ihovoide, Classic Jalkavoide, Sensitive- sekä Tyrnikäsivoide ja Skin Comfort Täyteläinen vartalovoide. Mulla itselläni on aina käsilaukussa yksi käsivoidetuubi ja salikassista löytyy useampaa sorttia vartalovoiteesta käsivoiteisiin. Tarpeellisia lahjoja!

joululahjaideoita1

Otso-lahjapakkus on rakkaalle miehelleni. Tämä kaksikko tulee tarpeeseen, koska miehelläni on partaa ja nämä tuotteet lupaavat pehmentää sitä! Pakkauksessa on hius&parta shampoo sekä kasvo-&partavoide.

joululahjaideoita1

joululahjaideoita1

Saanen nimittää itseni keittiön hengettäreksi? Täten tämä lahja on suunnattu itselleni (toki myös mies saa käyttöluvan aina tiskatessa 😉 )Mä tunnetusti rakastan ruuanlaittoa ja kaikenlaisia keittöpurnukoita. Bongasin heti tämän Taimi -saippuakaksikon Dermosilin kuvastosta ja oli pakko tilata ne itselleni. Tuoksuina löytyy aivan sairaan ihana kurkun ja vesimelonin tuulahdus sekä jouluinen kardemumman ja rosmariinin sekoitus. Mä jäin jo koukkuun tuohon kurkku-vesimeloni -yhdistelmään, todella ihana.

joululahjaideoita1

joululahjaideoita1

Ihonhoidon tärkeys

Olen nyt panostanut ihoni hyvinvointiin entistä enemmän, joten tämä Helmi -kaksikko on suunnattu myös itselleni! Itselle saa ja pitääkin hankkia ihania lahjoja, eikö vain? Nämä raikkaat puhdistustuotteet tulevat todella tarpeeseen. Puhdistusgeeli sisältää pieniä syväpuhdistavia ja kevyesti kuorivia rakeita, jotka kirkastavat ihoa puhdistaen samalla ihon epäpuhtauksista ja meikistä. Kasvoveden käyttö on myös tärkeä osa ihonhoitorutiiniani – sillä puhdistetaan viimeisetkin epäpuhtauden rippeet iholta! Tämä Dermosilin kasvovesi on kosteuttava, joka on todella miellyttävä ihollani. Muistathan sinäkin putsata kasvojen ihon huolella niin iltaisin kuin aamuisinkin? Mä olen oppinut aamupuhdistuksen vasta ihan viime aikoina (luulin ennen, että pelkkä vesipesu ja kasvovesi riittää). Aamulla on tärkeää puhdistaa kasvot ihan kunnon putsarilla, koska ihosta irtoaa vaikka mitä yön aikana, mikä on luonnollista, koska hikoilemme ja pyörimme tyynyä vasten.

Millaisia joululahjoja sinä ajattelit antaa ja löysitkö omia suosikkeja? 🙂

Käy kurkkaamassa Dermosilin ihanat joululahjaideat heidän verkkokaupastaan.

PS. Instagramissani on meneillään kilpailu, jossa voit voittaa KOLME lahjapakkausta itsellesi – käy osallistumassa <3

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

 

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti