Wellnessmalli -risteilyllä

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Olimme viime viikonloppuna Wellnessmalli -risteilyllä voittajakolmikon kanssa. Reissun tarkoituksena oli viedä voittajakolmikko Tukholmaan kuvausreissulle, suunnittelemaan tulevaa ja toki viettämään aikaa yhdessä.  Kiitos Silja Line upeista puitteista ja meidän koko tiimi oli aika teräksinen! Ammattitaitoiset kuvaajat sekä meikkaajat/kampaajat Bow Helsingistä.

Maiju Riskala, Maija Haapanen sekä Sanni Saarinen siis sijottuivat voittajakolmikkoon parisen viikkoa sitten järjestetyssä Fitnessmalli 2018-finaalissa I Love Me-messuilla. Halusimme järjestää voittajakolmikolle kivan viikonlopun Tukholmassa ja tätä perinnettä tulemme myös jatkamaan seuraavana vuonna, eli tarjoamme voittajakolmikolle Tukholman risteilyn.

Me Wellnessmalli -kilpailun omistajat haluamme auttaa kärkikolmikkoa sekä muita finalisteja saavuttamaan heidän omat unelmansa. Olemme kaikki, Nanna, Anni sekä minä pitkän linjan SoMe- ja hyvinvointialan ammattilaisia, joten pystymme jakamaan tietotaitoamme heille eteenpäin. Järjestämme lisäksi tammikuussa alkavan Wellnessmalli -koulutuksen, jonne sinäkin voit osallistua hiomaan mm. sosiaalisen median taitoja sekä kuvien sekä videoiden editointia. Koulutuksesta saa myös paljon esiintymis- ja itsevarmuutta, niin arkeen kuin työelämäänkin. Koulutukseen voi osallistua kuka tahansa täysi-ikäinen, eikä se ole edellytys Wellnessmalli-kilpailuun hakemiselle – koulutukseen voi siis tulla vaikkei hakisi kisaan mukaan. Kurkkaa lisätietoja täältä ja ilmoittaudu mukaan!

Maija Haapanen

Sanni Saarinen

Maiju Riskala

Risteilyllä pidimme siis tyttöjen kanssa muutaman yleisen palaverin sekä henkilökohtaiset keskustelut kunkin voittajan kanssa.  En voi tarpeeksi hehkuttaa miten ihania ja inspiroivia mimmejä näistä jokainen on – ja he tulevat varmasti pääsemään pitkälle! Super mahtavaa auttaa heitä urallaan!

Ihanaa ja energistä viikkoa jokaiselle <3

Kuvat: Jesse Karlsson

Meikki/Hiukset: Bow Helsinki

Treenivaatteet: Leggou.fi (Koodilla ELINA15 saatte -15% alennusta Leggoun verkkokaupasta)

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti