Karibian risteily

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Putouksen Taika Pasin sanoja taas lainaten ”hiiohoi, hauskuuksia horisontissa” , eli edessä on 8 yön mittainen Karibian risteily! Tätä reissua on odotettu kuin kuuta nousevaa viime huhtikuusta lähtien ja en voi uskoa, että kohta istutaan vähän isommassa paatissa kuin reilu viikko sitten Silja Serenadella, mikä tosin oli mukava reissu sekin.

Ensikosketus Miamiin

Lennämme ensin Miamiin kolmeksi yöksi tutustumaan kaupunkiin ja tasoittelemaan aikaeroa. Mä tosin en tiedä oonko lintu vai kala nukkumisen ja valvomisen suhteen, joten uskon, että kykenen hyppäämään Miamin aikaan helposti! En malta odottaa, että pääsemme tallaamaan pitkin Miami Beachia. Miami on ajatuksia herättävä kaupunki. Se on tuttu monista leffoista ja TV-ohjelmista, kuin myöskin uutisista hurrikaanien pyyhältäessä ohi sekä perus biitsikuvia löytyy monen SoMesta.

Itäinen Karibian risteily

Perjantaina 16.11. starttaa itse Karibian risteily. Uskon, että perjantai menee aika lailla laivaan tutustuessa ja rentoutuessa. Oon varmasti kuin pikkulapsi karkkikaupassa, enkä malta pysyä aloillani yhdessä paikassa.

Lauantai 17.11. onkin sitten meripäivä ja järjestämme Annin kanssa Kaunis Minä-aktiviteetin laivan kannella. Tässä kohtaa ei tarvitse ehkä mainita säävarausta ;). Samaisena päivänä pidämme myös inspiroivan Kaunis Minä-luennon matkustajille.

Sunnuntai 18.11. saavumme San Juaniin, Puerto Ricoon ja vietämme siellä päivän!

Maanantai 19.11 edessämme siintää Philipsburg, St Maarten. Täällä on nähtävä se kuuluisa Maho beach, jossa lentokoneet laskeutuvat otsalohkoja hipoen lentokentälle. Varmasti hieno näky!

Tiistai 20.11. pitää sisällään vierailun Charlotte Amaliella, St. Thomasin saarella (Neitsytsaaret).

Keskiviikko 21.11. laiva lipuu Punta Canaan, Dominikaaniseen Tasavaltaan. Täällä pidämme hauskan Kaunis Minä-rantapäivän, johon sisältyy rentouttavaa rantatreeniä sekä mukavaa yhdessä oloa virkistävien drinkkien lomassa.

Torstai 22.11. vietämme taas merellä seilaten eli vuorossa on huikea Kaunis Minä-aktiviteetti sekä luento laivalla.

Perjantai 23.11. horisontissa häämöttää Bahama-saaret ja rantaudumme Nassauhin. Tätä paikkaa odotan varmaan eniten, koska se on entuudestaan tuttu leffojen kautta. Saa nähdä pitääkö odotukset paikkaansa!

Lauantai 24.11. palaamme takaisin Miamiin ja illalla on edessä lento Suomeen.

En osaa sano miten hyvin netti toimii reissussa, joten jää nähtäväksi tulenko päivittämään blogia matkan aikana. Haluaisin kovasti kirjoittaa saarista joilla vierailemme ja yleisesti fiiliksiä, mutta katsotaan. Pysykää siis kuulolla!

Ihanaa viikkoa juuri Sinulle!

Käykää kurkkaamassa We Love Cruisesin sivuilta millaisia muita risteilylomia heillä on tarjolla. Huikeita!!

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti