Koominen lentomatka ja fiiliksiä Miamista

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia
miami

Saavuttiin helteiseen Miamiin tiistaina illalla – olo oli aika utopistinen, koska Suomessa kello oli jo pitkälle yön pikkutunneilla. Miami kuitenkin otti meidät hyvin vastaan, kommelluksien täyteisestä lentomatkasta huolimatta! Me oltiin Annin kanssa varsinaisia sottapyttyjä ja varmasti lähistöllä istuvilla oli hupaisaa meidän menoa seuratessa. Milloin oli mikäkin hukassa ja mä istuin vielä kaiken kohelluksen keskellä mansikkakiisselipurkin päälle harmailla leggingseilläni. Hetken päästä myös Anni sotki valkoisen villapaitansa mystisesti kadonneeseen luomiväripalettiin, haha. Ennen lentoa oli myös varsin jännittävää, kun mut otettiin ”satunnaistarkastukseen” lentokentällä, juuri ennen bordausta! Meni hieman pasmat sekaisin kun kaksi turvatarkastusmiestä tuli hakemaan mut ja veivät koppiin missä multa otettiin kaiken maailman räjähdysainetestit sekä tutkittiin laukku pohjia myöten. Laskettiin kuitenkin vielä koneeseen – sehän se pääasia :D.

Burgereita Ocean Drivella

11 tunnin lentomatka meni kommelluksista huolimatta melko kivuttomasti. We Love Cruises oli järjestänyt meille mukavan  bussikuljetuksen hotellillemme, joten kaikki sujui aikaeron tuoman väsymyksen siivittämänä erittäin hyvin. Hotellimme (Ocean Five) sijaitsi Ocean Drivella Miami Beachilla, eli ihan pelipaikoilla. Lähdimme väsyneestä olemuksesta huolimatta vielä tallaamaan pitkin tuota leffoistakin kuuluisaa katua ja ihmettelemään menoa. Aloitettiin ruokailukin jenkkityyliin burgereilla! Sitten oli hyvä mennä nukkumaan..

Miami beach

Keskiviikkona aamu alkoi kävelylenkillä pitkin Miami Beachin rantaviivaa. Pilvenpiirtäjät ja turkoosi meri ympäröivät meidät ja olo oli kuin suoraan leffasta. Rannalla nähtiin myös osuvasti joku kuvaustiimi keskellä työpäiväänsä. Olis ollut mielenkiintoista jäädä käyskentelemään paikalle ja ihmettelemään menoa. Arskakin tarttuu mukavasti! Syötiin lenkin lomassa myös super herkullinen aamupala Joe & The Juicessa. Herkuteltiin klassikko sandwicheilla ja juotiin raikkaat mehut kahvien kera. Oli TODELLA hyvää ja iso suositus paikalle.

Lenkin jälkeen käytiin pikasuihkussa ja kipitettiin läheiseen ostariin tekemään ostoksia. Shoppailusaldo oli villapaita ( aika osuva tänne 28 asteeseen xD) ja pari risteilylle sopivaa asua. Kaupat olivat outlet-tyylisiä, Ross -Dress for Less ja TJ Maxx. Kun lompakkoa oli kevennetty, suuntasimme läheiseen satamaan täyttämään vatsaa erittäin maukkailla salaateilla. Ah, täällä on kyllä hyvät sapuskat!

Illalla lähdimme sitten vielä drinksuille Delano Beach Clubille (magee paikka!!) ja nautimme meksikolaista ruokaa vilkkaalla Collins Avenuella. Oli todella kiva nähdä hieman Miamin yöelämää.

Miamin fiilistelyä mereltä päin

Torstaina olikin jo vika päivä Miamissa. Harmittaa kyllä hieman kun ei tultu jo aiemmin. Vika päivä käytettiin siis tehokkaasti lenkkeillen lemppari aamupalapaikkaan Joe & The Juiceen, jonka jälkeen lähdettiin taksilla Bay Side marketplacelle. Ehdimme kiertää muutamia kauppoja ja syödä perinteiseen jenkkityyliin ennen kuin hyppäsimme sightseeing risteilylle, joka lähti samaisesta paikasta. Tämä Island Queen ”millionaire`s row” -risteily oli todella hyvä, suosittelen! Pääsee fiilistelemään Miamia mereltä päin ja näkemään astetta hienompia lukaaleja..näimme myös mm. Ricky Martinin, David Beckhamin ja Sylvester Stallonen vaatimattomat huvilat!

Tänään vihdoin koittaa se kuuluisa Kaunis Minä-Karibialla risteily! Lähdemme valloittamaan itäisen Karibian hiohoi!

Kannattaa myös käydä tutustumassa We Love Cruisesin huikeisiin risteilypaketteihin. Risteilyvalikoima kattaa koko maapallon eli jokaiselle löytyy jotakin! Ja mä haluan kaikkialle. 😉 We Love Cruises valittiin myös tänä vuonna vuoden matkailuyritykseksi Finnish Travel Gala 2018 -gaalassa!

PS. Oletko sinä käynyt Miamissa? 🙂

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

 

 

 

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti