Kesäkurpitsapasta

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Tässä tulee ehkä maailman terveellisimmän ja helpoimman pastan ohje. Tämä kesäkurpitsapasta ei ole vehnää nähnytkään ja sen valmistus ei ole ydinfysiikkaa. Lisäksi valmistuksessa ei käytetä kypsentämistä eli ruuan ravintoaineet säilyvät hyvin. Kesäkurpitsa on erittäin vähäkalorinen kasvis ja se sisältää B-ryhmän vitamiineja (etenkin riboflaviinia).

Kesäkurpitsapasta tarvikkeet (neljä annosta):

-Ison kesäkurpitsan

-Valkosipulin kynsiä 3

-Kaksi kypsää avokadoa

-Hyvää öljyä, esim extra neitsyt oliiviöljy

-Tuoretta Chiliä

-Tuoretta Pinaattia

-Mausteiksi kalaharin suolaa ja mustapippuria.

 

Valmistus: 

Huuhdo kesäkurpitsa vedellä ja raasta se kuorineen (kuoren alla kaikki hyvät ravintoaineet, joten älä heitä hukkaan!) kuorimaveitsellä siivuiksi kulhoon, lisää muut kiinteät ainesosat ja lorauta päälle oliiviöljy sekä ripottele mausteet. Sekoittele ja tadaa, valmista tuli. Ei muuta kuin nauttimaan! Oman maun mukaan voi vielä tietenkin lisäillä vaikka kirsikkatomaatteja tai kurkkua, pähkinöitä jne!

 

Kesäkurpitsapasta sopii kaveriksi esim jauhelihapihveille. Maistuu!

 

Ihanaa viikkoa <3

 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti