IHONHOITO KOTONA

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia
IHONHOITO

Ihomme kunto on monien tekijöiden summa. Ei ole olemassa mitään hokkuspokkus ihonhoito -voiteita, joilla iho saataisiin pelastettua, jos elintavat ovat retuperällään. Ihoomme vaikuttaa elintapojemme lisäksi myös ulkopuoliset, meistä riippumattomat tekijät kuten ilmansaasteet, pakkanen, tietyt sairaudet, unen laatu, stressi, hormonit.. Paljon on siis erilaisia tekijöitä, jotka vaikuttavat keskenään ihomme kuntoon.

Minulla on kaksi tärkeää vinkkiä, miten saada iho näyttämään hyvälle.

Ihonhoito

1.Ruokavalio & elintavat

2.Laadukkaat hoitotuotteet

Ihomme kuntoon vaikuttaa se mitä syömme;  syömmekö paljon lisäaineita, rasvaisia ruokia, yksipuolisesti vai ravinnerikasta vitamiini ja antioksidanttipitoista ruokaa? Kun minä välttelin rasvoja syömishäiriöaikoina, ihoni meni huonoon kuntoon ja kuivui pahasti. Kun aloin käyttämään hyviä rasvoja ruokavaliossa, ihostani tuli paljon eloisampi ja kimmoisampi. Voit lukea rasvakammopostaukseni täältä.

Lisäksi unella, liikunnalla ja päihteettömyydellä on positiivinen vaikutus ihomme kuntoon.

ihonhoito

Avokado sisältää hyvää rasvaa

Ihonhoitotuotteet – testissä Byas Face Lifter

Fakta on myös se, että sillä on väliä millaisia tuotteita käytämme vai käytämmekö ollenkaan. Sain yhteistyön merkeissä kokeiltavaksi Byas – kasvojenhoitolaitteen, joka mm. hoitaa ja kosteuttaa ihoa syvemmältä kuin pintakerroksesta. Lisäksi Byas Face Lifter poistaa ja omalla kohdallani enemmänkin ennalta ehkäisee ikääntymisen merkkejä kasvoilta. Jokaisen nuoren aikuisen tulisi huoltaa ihoa jo hyvissä ajoin, jolloin voitaisiin hidastaa happiradikaalien vaikutusta ihoomme. Yhä useammat nuoret naiset turvautuvat botoxiin ym.  aineisiin kasvojen kohotuksessa ja muokkaamisessa. En itse kritisoi tätä, vaan kukin toimikoon tavallaan, mutta minä ainakin ensin haluaisin hoitaa ihoa perinteisimmillä menetelmillä ilman täyteaineita.

Ja mikä parasta, Byas – kasvojenhoito tapahtuu täysin luonnonperäisillä ainesosilla, ilman eläinkokeita. Luonnonperäiset ainesosat yhdistettynä nykyteknologiaan, ilman piikkejä, leikkauksia tms.

Kauneuden hoitoa kotona – iho kiittää

Byas Face Lifterin käyttöperiaate on hyvin yksinkertainen. Levitin ensin ihon pinnalle puhdistukseen tarkoitettua seerumia, jonka jälkeen kävin kasvot läpi Byas laitteella käyttäen CLEAN -ohjelmaa, joka poistaa iontoforeesin avulla ihosta epäpuhtauksia. Tämän jälkeen levitin kasvoille hyaluronihappoa (ihossa luonnostaan, vähenee iän myötä)sisältävää seerumia, jonka jälkeen kasvot käydään läpi NUTRI-ohjelmalla, jossa iontoforeesin avulla hyaluronihappomolekyylit saadaan vietyä ihossa pintaa syvemmälle. Byas -laitteessa on myös sähköinen lihasstimulaatio-ohjelma, joka jumppaa kasvojen lihaksia. Näin saamme aktivoitua kasvojen lihakset, joita emme käytä niin useasti. Huomasin heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen, että ihon pinta tuntuu ”kiinteämmälle”. Byas Face Lifteristä löytyy myös rasvasoluista triglyseridiä vapauttava RF-ohjelma. Pääset lukemaan tuotteesta lisää täältä.

Sain lisäksi ihon kosteusmittarin, jolla voin seurata kasvojen kosteustasapainoani. Huomaan, että talvi kuivattaa ihoani paljon, joten hyvät tuotteet ja elintavat ovat tarpeen.

IHONHOITO

ihonhoito

Ihan mahtavaa, että ihon hoito kotona on helppoa ja hoitoja voi tehdä useammin kotilaitteiden ansioista. Ihonpuhdistustuotteita käytän tätä Chanelin puhdistusgeeliä ja tätä kasvovettä. Silmänympärysvoiteena käytän Byasin silmänmpärysvoidetta ja kasvoille vaihdellen tätä lumenen valotippaa, tätä Chanelin seerumia ja tätä Bio Oilia.

ihonhoito

Oletteko kokeilleet Byasin ihonhoito -laitteita? Millaisia ihon hoitoon liittyviä kulmakiviä teillä on käytössä? 🙂

Mikäli heräsi kysyttävää BYAS -laitteeseen liittyen niin vastaan mielelläni.

 

Kiitos kauneus- ja koulutuskeskus Tittis!

Lisätietoja: Byas

Ja kauppaan pääset tutustumaan täältä.

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

 

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti