Iho kuntoon kevääksi + alekoodi

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Ripset ja kasvohoito saatu yhteistyössä BeAlive Health Club kanssa

Kevättä kohden kun mennään, niin on ihana vähän freesata pärstäkerrointa ja saada iho kuntoon. Mulla oli itse asiassa ihan kunnon hemmotteluviikko, joka toimii myös mielialan nostattajana. On tärkeää panostaa omaan hyvinvointiimme kaikilla osa-alueilla ja esimerkiksi juuri hieronnat sekä kasvohoidot ovat satsauksia omaan itseemme. Laitamme helposti satasia vaatteisiin sen enempää miettimättä, mutta sitten kun on kyseessä jokin satasen hoito, niin muututaan saituriksi. 

Iho kuntoon vakkaripaikassa BeAlive Health Clubilla

Oon käynyt tosiaan Hydrafacial kasvohoidossa jo useamman vuoden BeAlive Health Clubilla ja oli ihana taas päästä Emmin hoiviin. Hydrafacial on sellainen hoito, joka on takuuvarmasti pitänyt mun ihon hyvässä kunnossa ja en yhtään ihmettele, sillä on tärkeää, että ihosta putsataan aika ajoin kaikki ylimääräinen moska pois ja tämä Hydrafacial on siinä kaikista parhain. Toki ruokavalio vaikuttaa myös PALJON ihomme kuntoon, mutta puhdistuksella on silti tärkeä rooli.

Tällä kertaa päätettiin tehdä mulle BeAliven Special hoito (kurkkaa täältä palveluista mitä tarkemmin sanotaan), joka sisältää glykolihappokuorinnan sekä Hydrafacial -hoidon. Tässä kombinaatiossa tosiaan kasvot kuoritaan ensin glykolihapolla, jonka jälkeen tehdään Hydrafacial -puhdistus,jossa  ihohuokoset tyhjennetään mustapäistä. Viimeisenä kasvoille laitetaan vielä hyaluronihapponaamio ja muut loppuvoiteet. Todella tehokas ihonpuhdistus, jonka jälkeen kasvot tuntuvat erittäin kuulaalle ja raikkaille. Iho ei kuitenkaan punoita hoidon jälkeen siten etteikö voisi esimerkiksi mennä suoraanvielä töihin tms. Täydellinen ”kevät freesaus” kasvoille! 

YUMI Lash Lift

Mulle tehtiin seuraavana päivänä vielä ripsipermanenttieli lash lift. Mulle on tehty se viimeksi 2017 ja olin ihan kokonaan unohtanut kuinka huikee keksintö se onkaan. Ripset siis värjätään sekä taivutetaan YUMI-teknologialla, joka antaa ripsille volyymia ja lisäpituutta. Täydellisen helppo ilmeen kirkastaja!! Mulla on luonnostaan tosi vaaleat ripset, joten tällä saa niin vaivattomasti näyttävän, mutta silti luonnollisen katseen. Helpotta arkea suunnattomasti. Ripsipermanentti kestää noin 8 -10 vk riippuen omien ripsien kasvunopeudesta ja elinkaaresta. Aion ehdottomasti ottaa lash liftin uudelleen keväämmällä ja kesällä se on myös ihan must. Ollaan lähdössä todennäköisesti heinäkuun alussa Espanjaan, jossa ei tuu paljoa meikkailtua. Lash lift on ehdottomasti paras  vaihtoehto mulle, koska ripsipidennykset ei oo mua varten. Mulla on todella herkät silmät!

Ennen


Jälkeen. Ihan hullu ero!! Ihan ku ois ripsiväriä, mutta ei ole!


Sain teille myös alekoodin YUMI lash liftiin BeAlive Health Clubille eli varauksen yhteydessä mainitsemalla ELINAYUMI saatte -15% alennusta tammikuun loppuun asti! Eli siis voi ostaa ennakkoon ja mennä vaikka vasta helmikuussa. Suosittelen lämpimästi!! 🙂 Varaamaan pääset  BeAliven nettisivuilta. Sieltä löytyy myös meili ja puhelinnumero, jos tulee jotain kysyttävää. 

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti