Hikeä ja naurua Park Hietsussa – REAL TRAINING

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Sain Martinalta ja Nannalta kutsun heidän Real Training -treeneihin, jotka pidettiin viime torstaina Park Hietsussa. Oli aikainen aamu, helsinki heräili päivään ja aurinko paistoi kirkkaana taivaalla. Ajelin keskustan läpi kohti hietsua hymyssä suin – treeni rannan tuntumassa, mikä voisi olla parempaa. Aamutreeni nimenomaan antaa voimaa päivän askareisiin ja aineenvaihdunta käynnistyy kunnolla. Tästä aamusta teki erityisen se, kun sai treenata ihanassa porukassa – siellä oli niin vanhoja tuttuja kuin uusiakin tuttavuuksia. Ryhmässä on aina voimaa!

The Park Hietsu – ainutlaatuinen ulkotreenialue

Hietaniemen uimarannalle on siis avattu upouusi The Park Hietsu, joka on monipuolinen ulkotreenialue (750 m2). Tosi hyviä treenimahdollisuuksia toiminnallisesta treenistä voimatreeniin. Mun lemppari oli ehdottomasti kelkan työntö ja veto – oon pari kertaa aiemmin kokeillut sitä Elixiassa, mutta nyt vasta sytyin siihen todella.

Torstainen Real Training aamutreeni koostui toiminnallisesta alkulämmittelystä, jonka jälkeen kierrettiin pareittan treenipisteeltä toiseelle. Liikkeet vaihtelivat monipuolisesti etukyykystä kelkan työntöön ja spurtteihin. Tavoitteena oli kilpailla aikaa vastaan (5 min / piste – 2 liikettä vuorotellen) ja tehdä juuri niin monta kierrosta kuin kerkeää. Mahtavaa itsensä voittamista. Kuvien muodossa pääsette toivottavasti fiilikseen mukaan! Oli huippu aamu, josta ei naurua ja hikeä puuttunut. Loppuhuipennukseksi meille oli kaavailtu vielä haastetehtävä rannalla, jossa tukka meni entisestään sekaisin ja hiekka pöllysi. Tavoitteena oli tehdä 7 minuuttia putkeen burpeeta + veteen juoksua. Hiekkaista, mutta superhauskaa hommaa. Treenaamisen ei tarvitse olla tylsää, vaan tälläiset ”extremet” piristää PALJON! Suosittelen nappaamaan kaverin mukaan ja menemään rannalle treenaamaan. Ja käykää ehdottomasti tutustumassa Park Hietsuun. Nannan ja Martinan Realtrainingista pääset taas lukemaan täältä.

Ihana Lotta! Oltiin samaan aikaan Miss Suomi 2013 -finaalissa <3

Foodinin ravitseva aamupala

Meille oli järkätty palkinnoksi treenin ( ja haasteen 😉 ) jälkeen maukas Foodinin aamupala. Rakastan foodinin tuotteita ja oli kiva piristys päästä ”valmiiseen pöytään” nauttimaan aamupalasta ja kahvista.

 

Vielä loppuun iso KIITOS inspiroiville Martinalle ja Nannalle – ootte super mimmejä!

Hauskoja treenejä ja energiaa viikonloppuun!

Kuvat: Nanna Karalahti

Lue myös:

Helppo liikkuvuustreeni keholle – 9 liikettä 

Tekeekö laihdutus elämästä onnellisen?

Miksi syömisen hallinta on vaikeaa?

Seuraa minua:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

1 Kommentti

Jätä Kommentti