Ensimmäinen viikko Espanjassa

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Viikko sitten saavuttiin tänne Espanjaan. Lämmin tuuli puhalsi kasvoille, kun astuttiin ulos lentokentän ovista. Tuli taas kotoisa ja hyvä olo. Kiitollinen olo.

¿Qué tal?

Olin varannut meille heti ensimmäiselle päivälle espanjankielen yksityisopetuksen, joka jännitti itse asiassa super paljon. Olo oli varmaan verrattavissa ekalle luokalle mentäessä. Muutenkin kielten opiskelusta on jo tovi aikaa, joten iski pieni epävarmuus ja epäily itseä kohtaan. Voinko enää oppia uutta? Hullua, no tottakai voi! Opinkin jo heti vähän. Vitsi kuin hyvä fiilis tulee onnistumisen kokemuksesta. Vaikka toki muutamia harmaita hiuksia tuli ja tulee kun haluaisi oppia kaiken ja heti, haha. Eiköhän sitä aikanaan. Onneksi opettajamme on super mukava ja huumoria riittää! Ääntäminen on vielä vähän hakoteilla ja naurettiinkin kippurassa meidän lausumisia. Huumorin kautta!


Ostettiin isot määrät sapuskaa kämpälle. 
Jonkun verran on tullut myös treenattua! Niin salilla kuin lenkkeillen. Treenaan täällä aika lailla oman fiiliksen mukaan. Välillä juosten, välillä kävellen ja toki omalla salilla tulee treenattua paljon, koska se on niin helppoa ja vaivatonta. Tykkään usein roudata painot ulos!
Fuengirolan Cafe Organic on ihana. 
Täällä lenkkeily on ihanaa!
Terassin pesua! Saharan hiekkaa oli pölähtänyt paljon meren takaa.
Treenivaatteet saatu Leggou.fi

Con Amigos

Sen lisäksi, että ollaan eletty ilman sen kummempia aikatauluja, ollaan myös tehty hieman töitä sekä nähty ystäviä. Ollaan mm. käyty ystäviemme Sannin ja Panun kanssa Kazuki -sushiravintolassa (tosi hyvät sushit!) illallisella sekä lounaalla iki-ihanassa Rachel’s Eco Love -kahvilassa Marbellassa. Vahvat suositukset molemmille paikoille, sapuskat on toooodella hyviä. Rachelsin listalta löytyy kaiken maailman smoothiebowleja, mehuja, salaatteja, hamppareita..you name it. Vegaanit on myös huomioitu. Sisustus on myös erittäin Instagram ystävällinen ja tulikin napattua pakolliset ruokakuvat poseerauksineen. Tänne tullaan vielä uudelleen tällä reissulla. Jos teillä on jotain kivoja paikkasuosituksia, niin olisin kiitollinen vinkeistä!

Kazuki Fuengirolassa.
Rachels Eco Love Marbellassa.
Smoothiebowl ja avokadoleipä.

Lisäksi saimme meille vieraaksi Maijun ja Tanjan. Vietettiin rentoa aikaa lenkkeillen, uiden, syöden ja kuvailtiin myös duuniprokkiksia. Oli super hauskaa!

Banaanilettuja, vegaanista jäätelöä, mustikoita & hunajaa.

..Ja tähän loppuun on pakko ihmetellä miten nopeasti eka viikko menikään.  Välillä toivon, että ajan voisi todellakin pysäyttää!

Ihanaa viikkoa sinulle!

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti