Cosmopolitan lehden haastattelu syömishäiriöstä

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Mua haastateltiin loppuvuodesta tammikuun Cosmopolitan -lehteen useamman sivun jutulla. Aikaisemmin häpeilin kovasti sairauttani ja tuntui maailman kamalimmalle ajatukselle, jos joku muu kuin perhe saisi tietää. Oon todella ylpeä itsestäni, että olen saanut rohkeuden puhua myös vaikeista asioista ja ymmärtänyt, ettei ns mielisairaus tee kenestäkään huonompaa tai vähemmän arvokkaampaa. Oon hurjan kiitollinen, että tänä päivänä pystyn auttamaan muita omalla parantumistarinallani ja oivalluksilla paremmasta kehonkuvasta ja itsensähyväksymisestä. KIITOS teille, jotka olette laittaneet viestiä!

Löydät Cosmopolitan -haastatteluni tästä.

Ihanaa päivää juuri Sinulle <3

Kuvat: Fabian Björk / Cosmopolitan

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti