Ajanhallinta arjessa

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kaupallinen yhteistyö Personal Planner  

Mä oon siinä mielessä hyvinkin perinteinen tyyppi, että tykkään pidellä kädessä paperista kalenteria ja näin  ajanhallinta pysyy mulla hanskassa.  Ja mikä parasta, perinteiseen kalenteriin pystyy liimaamaan tarroja – ne on tärkeitä. Oon ollut aina, koulumaailmasta tähän päivään sellainen, että opin kirjoittamalla paperille ja yleisesti tykkään kirjoittamisesta – siinä on omanlaisensa tunnelma ja sopii hyvin vastapainoksi tälle digitalisoitumiselle. Nyt kun vihdoin aloitin sen Espanjan kielen opiskelun, niin parasta on se, kun saa tehdä omat muistiinpanot ja kirjoittaa asiat ylös itselle mieluisalla tavalla.

Ajanhallinta onnistuu kalenterin avulla

Kalenteri helpottaa kaikkien arkea. Arjen helpotuksen lisäksi kalenteri on mulle myös sellainen pienimuotoinen päiväkirja, jonne voi kirjoittaa muistiin lauseita, ideoita tms. Merkkaan kalenteriin kaikki menot,  tapaamisista treeneihin jne. Kun asiat on ylhäällä, niin on sellainen hallittu olo. Stressi myös usein helpottaa, kun on järjestellyt asiat kalenteriin. Tärkeää on myös merkata ylös ja päättää ennakkoon vapaapäivät. Ajanhallinta on sellainen asia, että sitä pitää välillä ihan opetella ja parhaiten se onnistuukin kalenterin avulla. 

Viime vuoden puolella törmäsin sosiaalisessa mediassa Personal Planner kalenteriin ja rakastuin täysin. Siis kalenteri, jonka saat itse suunnitella omanlaiseksi. Vau, niin mageeta!! Mun oli tietysti pakko saada oma ja mun kalenteri näyttää tältä:

Kalenterin kannet saa valita valmiista vaihtoehdoista tai sitten saa lisätä omia kuvia. Mä laitoin kanteen Espanjan kuvan tuomaan hyvää fiilistä ja takakansi taas on hempeä pinkki.

Kalenterissa saa päättää mistä päivästä sen aloittaa. Siis kuinka ihanaa, enää ei hukkapäiviä!! 😀 

Kalenterinäkymän saa tuumata omanlaiseksi. Sivuille saa myös lisätä treeniosioita, tyhjiä rivejä kirjoituksia varten tms. 

Loppuun saa lisätä myös tyhjiä sivuja muistiinpanoja varten sekö vuosinäkymän, jossa voi muistella kulunutta vuotta.

Tää on niin super hieno, etten kestä.

Sain myös teille jettavaksi alekoodin ELINA2019  , jolla saatte -10% Personal Plannerin sivuilta. Nyt jos koskaan kannattaa hyödyntää tää ale, heillä on lisäksi ilmainen maailmanlaajuinen toimitus. Koodi on voimassa 15.9 asti.

Ihania syksyisiä päiviä juuri Sinulle!

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti