Luonnonkosmetiikka – vanhoja suosikkeja sekä uutuuksia

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kaupallinen yhteistyö House of Organic

Onko House of Organicin luonnonkosmetiikka teille tuttua? Heillä alkoi eilen luonnonkosmetiikkapäivät ja mä tilailin itselleni muutamia uutuuksia testiin sekä myös vanhempia suosikkejani. Kuvaston pääset kurkkaamaan täältä. House of Organicilla on laaja valikoima erilaisia luonnonkosmetiikkamerkkejä kätevästi saman katon alla eli on siis helppoa tilata tuotteet kotiin ja vieläpä edullisesti.

Mun luonnonkosmetiikka bongaukset:

Laponie of Scandinavia on uusi suomalainen ihonhoitosarja, joka sisältää tarkoin valikoituja raaka-aineita. Tuotteet ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia. Tilasin itselleni testiin ihon puhdistusgeelin sekä kasvovoiteen – molemmilla on miellyttävä hajusteeton koostumus ja ne sopivat herkällekin iholle. Puhdistusgeelin käytön jälkeen iholle ei jää kiristävää tunnetta!

Madaran tuotteet on mulle entuudestaan jo tuttuja. Päätin tilata itselleni  kasvojenpuhdistuksen tueksi miselliveden, jolla tykkään viimeistellä puhdistusrutiinini. Madaran misellivesi puhdistaa viimeisetkin rippeet meikistä ja jättää iholle raikkaan, kosteutetun tunteen. Tähän päälle levitän sitten kosteusvoiteen.

Hankin myös itselleni kevyemmän vaihtoehdon meikkivoiteen tilalle. Madaran Moonflower sävyttävä päivävoide on ollut mulla aiemminkin käytössä ja se luo iholle kivan kuulauden ja luonnollisen sävyn. Erittäin toimiva vaihtoehto kun haluaa luonnollista lookkia!

Saman luonnollisen lookin loihtii myös Laveran höyhenenkevyt meikkivoide.

Beauty Shot kollageeni ja botoxöljy (huom ei sisällä botuliinia) – 100% luonnollisia aineita, jotka parantaa ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. Mielenkiinnolla testaan näitä kahta uutuutta. Aloitin alkuviikosta kokeilun ja 14 päivän päästä pitäisi näkyä jo positiiviset vaikutukset!

Tilasin vielä saippuaa, sitä tarvitsee aina! Tämä ihana Urtekramin kookossaippua tuoksuu ihanalle ja tekee käsienpesusta miellyttävän. 

Mahdollisuus tilata useammalta päivältä yhden postimaksun taktiikalla! 

Tosiaan Luonnonkosmetiikkapäivien ajan on mahdollista yhdistää eri päivien tilaukset samalle toimitukselle toimimalla seuraavasti:

Käytä jokaiseen tilaukseesi alennuskoodia YHDISTÄ , jolloin House Of Organicilla tiedetään, että muinakin päivinä mahdollisesti tehdään tilauksia ja näin tilaus postitetaan kokonaisuudessaan maanantaina 9.9. Eli siis voi rauhassa zekkailla loppuviikon tarjouksia ennen lopullista tilauksen lähetystä. Kätevää! Kuvastoon pääset täältä.

Viihdyn nykyisin hyvin paljon ilman meikkiä, luonnollisella lookilla. Silti ihonhoitoon panostan täysillä.

Vinkatkaa ihmeessä mulle jos teillä on jotain hyviä suosikkeja House Of Organicilta! Kokeilen itse mielelläni uutuuksia. 🙂 Energiaa ja iloa viikkoon!

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

2 kommenttia

Elina 5.9.2019 - 11:23

Hei millainen on tuo Laponien kasvovoide? Itse tykkään vähemmän rasvaisista ja enemmän geelimäisistä voiteista, niin en ole varma sopisiko tuo mulle 🙂

Reply
Elina Ada Sofia 5.9.2019 - 14:34

Se tuntuu tosi kevyelle, on siis geelin ja voiteen yhdistelmä! 🙂 ei ainakaan mulle tunnu liian rasvaiselta! 🙂

Reply

Jätä Kommentti