Välillä laiskottaa ja se on ok

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kaupallinen yhteistyö Picadeli Suomi

Nyt kun uusi arki on alkanut ja pimeä ajanjakso ”parhaimmillaan”, niin on tärkeää panostaa omaan jaksamiseen, mutta stressiä ei kannata ottaa. Mun unet ovat olleet mitä ovat vauva-arjen takia, mutta sen sijaan pystyn vaikuttamaan siihen mitä laitan suusta alas. Enkä tässäkään ole pilkuntarkka nillittäjä. Haluan kuitenkin pääpiirteittäin syödä mahdollisimman monipuolisesti ja ravitsevasti, jotta saan vitamiineja ja hivenaineita – imetys muuten kuluttaa niitä älyttömästi! Samoin on muistettava juoda paljon nestettä – sitäkin imetys kuluttaa. Erityisesti vesi on tärkeä. Ruoka vaikuttaa toki myös jaksamiseen ja mielentilaan. Pieniä, mutta tärkeitä juttuja.

Laiskottelu on ok – aina ei tarvitse jaksaa

Välillä myös laiskottaa – se on sallittua, eikä se tee kenestäkään huonompaa. Niin vauva-arjessa kuin muulloinkin elämässä.  Silloin on paikallaan Picadelin salaattibaarit. Kipitän kauppaan ja lappaan kulhoon herkullisia salaattiaineksia. Värejä rutkasti tähän pimeään kauteen! Mitä sä laitat sun salaattiin? Mun tämän hetkiset herkut salaatissa ovat ehdottomasti leipäjuusto, avokado, tomaatti ja vesimeloni. 

Muista armollisuus

Muistakaa olla itsellenne armollisia. Mä olen joutunut nyt myös muistuttamaan siitä itseäni. Vauva-arki on samaan aikaan ihanaa, mutta myös rankkaa ja tällöin onkin erityisesti muistettava antaa itselle löysiä. Aina ei tarvitse jaksaa siivota tai laittaa ruokaa. Apua saa ja pitääkin rohjeta pyytää. Muistakaa, että suorittamisesta ei jaeta kunniapalkintoja.

Instagramissani @elinaadasofia on arvonta, jossa kaksi henkilöä voittaa VIIKON Picadeli -salaatit. Mikä herkullinen arjen pelastus! Käykää osallistumassa! 🙂 

Jaksamisia arkeen kaikille!

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti