Syyskuun parhaat palat x 10

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Herttinen! Kuka on sitä mieltä, että syyskuu meni taas laittoman nopeasti? Omalta osaltaan kokemukseeni saattoi vaikuttaa Espanjan reissu – josta tulikin ikimuistoinen! Oli kokonaisuudessaan taas tapahtumarikas kuukausi. Välillä sitä ”vähättelee” helposti omia menoja ja tekoja, että ”enhän mä nyt mitään erikoista oo tehnyt”, mutta listaamalla mukavia juttuja ylös, oivaltaa miten paljon aihetta kiitollisuuteen löytyy.

Palataan siis taas hieman ajassa taaksepäin. Mieti sinäkin syyskuusi parhaat palat!

Syyskuun parhaat palat x 10

-Kampaajalla käynti – voi, että miten se piritääkin lookin lisäksi mieltä! Wanille Hairin taitava Suski teki taas ihmeitä meikäläisen letille! Edellisen kerran kävin kampaajalla viime huhtikuussa – eli tukka sai mukavasti hengähtää kesän yli.

-Äiti kävi kylässä. Syötiin Rootsissa sairaan hyviä sapuskoja, käveltiin mustikkamaalla, tehtiin itse pizzaa ja vietettiin aikaa yhdessä. Oli kivaa, vaikkei mitään erikoista tehtykään!

-Pt-koulusta valmistuminen. Oli erittäin haikea viimeinen kerta Trainer4Youlla – kumpa koulu alkaisi uudestaan! 😀 Niin hyvät muistot jäi ja ne lämmittää mieltä AINA! Voit lukea mun jännittämisestä näyttökokeessa täällä.

-Erittäin isot ja ehkä elämäni jännittävimmät lehtikuvaukset. Tästä kuulette pian lisää, heti kun saan paljastaa mistä oli kyse!

Kaunis Minä -treenipäivä With Leggou! Oli (jälleen) ihana treenata mukavien ihmisten ympäröimänä ja jutella henkeviä minun ja Annin luennon lomassa. Best of the best! Aiheena oli masennus sekä stressi/ahdistus elämässä.

-Espanjan loma kokonaisuudessaan.

-Real Training -leirillä treenaaminen. Kirjoitin fiiliksiä päivästä täällä.

-Espanjan aamujen ja iltojen kauneus. Aamulenkit, kissakatu, palmut, meri, söpöt talot, tunnelma, maisemat, kivet, seinät, kannot, oksat..voin jopa melkein mainita myös torakat. Rakastan Espanjaa <3 Kirjoittelin Espanjassa Onnen Hetkiä -postauksen onnellisuuspäissäni.

-Fitnessmalli 2018 -kilpailijoiden tapaaminen ja heidän tsemppaaminen. Oli mahtava päästä juttelemaan upeille finalisteille ja kertomaan mm. omia fiiliksiä viime vuodelta. Nostalgista! Kerrassaan inspiroiva ja valovoimainen finaaliporukka tänä vuonna <3

-Kosinta! Se tuli yllätyksenä ja oon vieläkin ihan ymmälläni! Onnesta soikeena. En voi uskoa, että elämäni mies kosi minua <3 Tästä voisin kirjoittaa vielä erillisen postauksen kun ehdin.

Mitkä olivat sinun syyskuun top jutut?

Seuraa minua:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti