Onnen hetkiä

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Lämmin tuuli puhalsi vasten kasvoja, kun käveltiin ulos Malagan lentokentän ovista. Kello oli vähän yli keskiyön ja väsytti aika paljon, mutta silti hymy ei hyytynyt. Oli taas super kiva päästä Espanjaan. Valvottiin lentoyönä lähelle aamuneljää, mutta nukuttiin sitten pitkään. Ei ollut minnekään kiire.

Nyt ollaan vietetty pari päivää täällä ja ajantaju on taas kadonut – tosi hyvä juttu! Ihanaa kun saa omassa tahdissa heräillä aamulla, juoda kahvin niin hitaasti kun mieli tekee ja lähteä kävelylle talojen sekaan. En ikinä kyllästy näihin maisemiin. Kissojen kanssa höpöttelystä puhumattakaan..

Onnen hetkiä

Tänä aamuna lenkillä ajattelin, miten onnellinen olenkaan. Olen kiitollinen siitä, että saan olla täällä ja kokea monta taianomaista hetkeä. Lähdin liikkeelle auringon nousun aikoihin. Vedin nopeasti topin ja shortsit päälle, lenkkarit jalkaan ja astelin ulos porteista. Ilma oli vielä vähän utuinen ja sellainen kauniin pastillin sävyinen. Kuin olisi ollut hattaraa taivas täynnä. Kadut oli vielä kovin hiljaisia, vain muutama koiranulkoiluttaja ja minä. Luonto heräili uuteen päivään täydellisenä. Oli niin kaunista. Jos saisin kyvyn pysäyttää ajan niin jäisin ehdottomasti tuohon hetkeen. Todellisia onnen hetkiä.

Nyt on hyvä olla.

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti