Treenipäivä w/ Leggou

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Viime viikolla treenattiin taas vauhdikkaasti Treenipäivän merkeissä. Sää oli jälleen kerran puolellamme ja aurinko paistoi kauniisti. Oli ihanan virkistävä vetää ulkotreenit – juuri sopiva sää treenata ulkona! Osallistujien ja meidän vetäjien treenihousuista huolehti ihana Leggou – super mageita printtejä ja matskuja!  Lokakuun tapahtuma (lisätietoja alempana) tulee olemaan vuoden viimeinen, koska marraskuussa lähden Karibialle luennoimaan ja vetämään treenejä pariksi viikoksi. Joulukuu taas rauhoitetaan muille jutuille ja perheen kanssa läsnäololle.

Meillä oli tällä kertaa teemana hieman synkempi aihe – puhuimme masennuksesta, syömishäiriöistä sekä ahdistuksesta. Rankkojen aiheiden vastapainoksi pidimme kuitenkin hauskaa ja oli taas jälleen kerran inspiroivaa keskustella osallistujien kanssa sekä tutustua lähemmin Foodinin tarjoaman iltapalan merkeissä.

Häpesin ennen todella paljon syömishäiriö- ja masennustaustaani, mutta nykyisin uskallan puhua siitä avoimesti ja oon todella kiitollinen siitä, että voin auttaa toisia omalla parantumistarinallani. Kaikesta voi selvitä. <3

Tarjolla oli taas kaikenlaisia herkullisia Foodinin tuotteita. Chiapuuroa mm. erilaisilla pähkinöillä, marjoilla ja kookoshiutaleilla. Jälkkäriksi erilaisia raakasuklaita ja juomana toimi hyvin kookosvesi sekä oma lempparini luomutuotettu sitruunamehu. Tosi fresh veden kanssa tai vaikka ihan shottina!

Seuraava tapahtuma-ilta on 11.10 torstaina klo 18-20 ja teemana on hemmottelu! Paikan päältä löytyy mm.  pikakampauksien tekoa, hierontaa sekä kauneuden ja ihonhoidon ammattilainen, Emmi Jokinen tulee puhumaan ihonhoidosta. Illan tarkoituksena on piristää mieltä synkän syksyn keskellä keskustellen positiivisista asioista – miten ylläpitää positiivista mieltä läpi harmaan talven? Tätä aihetta on kyselty paljon ja teema sopii hyvin tähän hemmotteluiltaan. Tarjolla on myös Foodinin herkullisia purtavia, Mionetton kuplivaa (myös alkoholiton versio) ja osallistujat saavat 50 euron arvoiset lahjakortit Leggou.fi verkkokauppaan sekä omat foodinin goodiebägit.

Mikäli sinä haluat lunastaa paikkasi tässä vuoden ihanimmassa illassa, laita mulle viestiä/sähköpostia yhteys@elinaadasofia.fi niin, varaan sinulle paikan erikoishintaan 69€ (norm 89€).

Treenivaatteet: Leggou.fi (Koodilla ELINA15 saatte -15% alennuksen)

Kuvat: Linda Lipponen

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti