Pieniä suuria tekoja ympäristön hyväksi

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kaupallinen yhteistyö: Picadeli

Muovijätteen määrä on tässä maailmassa valtava. Hurjaa välillä (itse asiassa aika useastikin) nähdä miten ihmiset ovat roskanneet maan täyteen esimerkiksi viikonloppu-iltojen jälkeen. Samoin matkustellessa näkee valitettavan usein miten rannat ovat täynnä muoviroskaa – ja se muoviroska päätyy usein mereen kalojen kohtaloksi.

Kertakäyttö..vai sittenkin biohajoava?

Kesäisin on kiva syödä välillä ulkona piknik-henkisesti ja onhan tällöin kertakäyttöaterimet näppäriä, mitä sitä kieltämään. Kun taas ajattelee asiaa ympäristön kannalta, niin hirveää tuhlausta. Multa löytyykin usein tämän takia oma normaali haarukka/lusikka repusta, jolla syön välipaloja :D..En tiedä onko se aina ihan puhdas, mutta säästämpä palasen luontoa. Nyt kuitenkin lemppari salaattibaarini, Picadeli on vaihtanut muoviset aterimet sokeriruokotärkkelyksestä valmistettuihin, biohajoaviin aterinsetteihin. How cool is that? Kaikki voisi tehdä saman perässä.

Mielestäni on tärkeää, että muutoksia ympäristön eteen tehdään edes jollain tasolla. Pienin askelin! 

Picadeli pohjaa arvonsa ympäristön ja eläinten hyvinvointiin

Picadeli -salaattibaarit panostavat muutenkin vastuullisuuteen ja heidän toimintaansa ohjaa ympäristön ja eläinten kunnioittaminen. Picadelin tuotteet ovat sertifioituja ja tarkoin valittuja puhtautensa puolesta. He eivät mm. hyväksy tuotteisiinsa geenimanipuloituja organismeja.

Nyt saa siis napata kaupasta hyvillä mielin tämän Picadelin uuden biohajoavan haarukan mukaan salaatin kylkeen ja suunnata puistoon tai rannalle piknikille! Mä nautiskelin kuumana kesäpäivänä lounasta kalasataman rannassa fillaroinnin päätteeksi. Ulkona syöminen on kyllä mukavaa!

Kaunista päivää juuri Sinulle!

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti