Kaunis rusketus turvallisesti

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Mä oon aina ollut, sanotaanko näin suoraan, että rusketusfriikki. Oon nuorempana ravannut huolestuttavan usein solariumissa ja ollut myös iho-ja allergiasairaalassa PUVA-hoidoissa, jolloin kävin heidän ”hoito solariumissa” n. kolme kertaa viikossa. Lisäksi olen matkustellut ja matkustan edelleen melko paljon eli aurinkoa piisaa. Enää en kuitenkaan käy solariumissa, koska nykyisin on niin hyviä rusketustuotteita, joiden avulla saada väriä pintaan.

Vita Liberatan tuotteet on best!
Väri oli siis rusketuksen jälkeen todella tumma aluksi, mutta seuraavana aamuna suihkun jälkeen ns karttaväri huuhtoutui pois ja lopputuloksena oli luonnollinen, mutta näyttävä rusketus!

Yksi rusketustuote on ylitse muiden ja se on Vita Liberata. Olen siis käyttänyt heidän tuoteperheensä rusketustuotteita jo useamman vuoden ajan, mutta nyt kävin vihdoin viimein testaamassa heidän tuotteillaan tehtyä suihkurusketusta elämäni ensimmäisen kerran ja olen enemmän kuin tyytyväinen. 

Kävin suihkurusketuksessa kauneushoitola Makeassa Vuosaaren Aurinkolahdessa ja sain sen yhteistyönä. Makean tilat ovat upeat ja ihanan valoisat. Samaisessa yhteydessä löytyy myös parturi-kampaamo. Henkilökunta oli todella ystävällistä – voin suositella lämpimästi.

Suihkurusketus Vita Liberatan tuotteilla

Tosiaan, suihkurusketuksesta ei ollut aiemmin kokemusta, mutta innostuin heti, kun kuulin, että kyseessä on Vita Liberatan tuotteilla tehtävä rusketus. Itse suihkurusketuksessa ei mene kauan, laitettiin pari kerrosta väriä (koska halusin voimakkaamman lopputuloksen), jonka jälkeen ihon annettiin kuivua ja sitä kuivateltiin kuivaajalla.

Suihkurusketuksessa värivaihtoehtoina ovat Equadur (medium) ja Brazil (dark). Mulle laitettiin Brazilia eli tumminta. Vita Liberatan tuotteiden pohjaraaka-aineena on Aloe veran lehtivesi, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Tuotteet myös kuivuvat nopeasti ja väristä tulee omaa ihon pigmenttiä mukaileva luonnollinen, mutta myöskin näyttävä väri. Ja tosiaan lopputuloksen voimakkuuteen voi itse vaikuttaa toivomalla useamman suihkutuskerroksen ja myöskin se vaikuttaa miten nopeasti käy suihkussa laiton jälkeen. Itse odotin ainakin 12-14 h (yön yli), jotta saisin maksimaalisen värin, haha. Aluksi hieman säikähdin, kun rusketus näytti epätasaiselle ennen suihkussa käyntiä, mutta suihkussa käynnin jälkeen iho oli todella tasaisen näköinen ja niin kaunis väri. Olisimpa tälläinen koko lopun elämäni haha! Tosiaan suihkussa huuhdellaan pois ”karttaväri”, joka vaikuttaa ihon pinnalla ja sen takia alkuun väri oli todella voimakas. Suihkukäynnin jälkeen väri normalisoituu. 🙂

Tässä ennen ja jälkeen kuva:

Kuinka ylläpitää rusketusta?

Suihkurusketukseen kannattaa valmistautua kuorimalla ja kosteuttamalla iho huolellisesti vuorokautta aiemmin. Varsinkin kuivat kohdat eli kyynärpäät ja polvet kannattaa kuoria ja rasvata extra hyvin. Lisäksi suihkurusketuksen jälkeisinä päivinä kannattaa ihoa kosteuttaa huolellisesti, jotta rusketus säilyisi mahdollisimman pitkään hyvänä. Parhaillaan se voi kestää jopa yli viikon! Lisäksi mulla on kaapissa Vita Liberatan lemppari moussea, jolla ”jatkan”rusketusta. Ja menen varmasti jatkossa uudelleen suihkurusketukseen.

Tässä rusketus muutaman päivän jälkeen ( ei filttereitä kuvassa)

Ootko sä käynyt suihkurusketuksessa?

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti