KESÄKUUN 12 POSITIIVISTA

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kesäkuu alkaa olla takana päin ja aika avata uusi sivu heinäkuulle. Palataan tapani mukaan kuitenkin hetkeksi edesmenneeseen kuuhun ja mietitään mitä positiivisia sekä kivoja juttuja tapahtui tai muuten vain huomioit. Ja mulla on muuten huomenna synttäritkin!

Minun kesäkuun 12 positiivista:

1.Söin elämäni parhaat vohvelit Makers kahvilassa Lauttasaaressa. Heillä on paljon erilaisia makuja suolaisista makeisiin vaihtoehtoihin. Makersin valikoima on gluteiinitonta ja vegaanista sekä hyödyntävät mahdollisuuksien mukaan suomalaista sekä luomua. Todellinen helmi ja vierailun arvoinen paikka.

Kahvila Makers

Ruokaisat, täysin vegaaniset ja gluteiinittomat vohvelit

2.Ystävän kanssa treenaaminen. Porukassa kaikki on hauskempaa! Kävin mm. Tikiksen aamutreeneissä Hernesaaren rannassa. Mikä ihana aamunaloitus!

3.Kehonhuolto. Miten kivaa onkaan kun olo on vetreä. Sain aikaiseksi panostaa kehonhuoltoon enemmän ja nyt yritän pitää siitä kiinni. Täältä voit käydä lukemassa minun vinkit kehonhuoltoon.

Triggerpoint rulla on täydellinen lihashuoltoon.

4.Uusi hiusväri <3 Kampaajalla käynti piristää aina mieltä. Käyn Wanille Hairissa Hämeentiellä ja ihana Susanne hoitaa mun kutrit kuntoon. PS. Wanille hairissa on kaikki uudet simply natural hiuspidennykset -25% alennuksessa!

5. Hauskat  La Mar Bikini -mainoskuvaukset seurasaaressa superkivalla tiimillä! Naurua ei puuttunut. GirlPower <3

Kuva: Nanna Talvitie

Kuva: Nanna Talvitie

Kuva: Nanna Talvitie

6. Fitnessmallifinalistien viikonloppu. Koulutuksia, kuvauksia, naurua, ystäviä, dinneriä ja inspiraatiota! Kiitollinen olo <3 Kuvattiin ihanissa Yvetten treenivaatteissa ja uimapuvuissa. Saatte koodilla ELINAFIT15 -15% alennuksen yvetteltä normaalihintaisista tuotteista!

Kuva: Elias Metsämaa

girls girls <3

Treenivaatteet yvette.fi

Uimapuvut Yvette.fi

7. Kokeilin suppailua elämäni ensimmäisen kerran ja se oli super hauskaa. Tarkemmin ottaen kokeilin sup yogaa. Delight Finland ja Sup Finland olivat järjestäneet meille fitnessmalleille touhukkaan aamun sup yogan ja herkullisen aamiaisen parissa.

8. Äiti oli Helsingissä meillä vieraana. Äitin kanssa on kiva käydä shoppailemassa, lenkkeilemässä ja puuhastella kotona. Syötiin paljon banaanilettuja aamupalaksi! Äiti <3

9. Vauhdikas juhannus. Yöpäivystystä kivassa seurassa, padelia ja perheen kanssa oloa Suvisaaristossa sekä ihanat häät Suomenlinnassa.

10. Espanjaan lähtö rakkaan kanssa. Matkalle lähtemisessä on aina ihana tunnelma. Tultiin viime maanantaina Malagan lämpöön vajaan kolmen viikon ajaksi.

Lentokoneessa <3 Zeropointin sukat pitkää jalat virkeinä!

11. Löhöily auringossa. Pool + Sun + Sunbed = All I need right now. Lomamode.

12. Kesä. Parasta aikaa. Nautitaan siitä NYT <3

ENJOY!

Haastan SINUT miettimään ja listaamaan ylös mitkä ovat sinun kesäkuun positiiviset asiat, jotka saivat hymyn huulille? 🙂

Ihanaa pian alkavaa heinäkuuta! Make it a great one!

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti