I`m Delight Woman – What`s Your Super Power?

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Mulla on tänään synttärit ja koska rakastan yllätyksiä, ajattelin järjestää teille pienen yllärikilpailun, jossa juuri SINÄ voit voittaa itsellesi kasan herkullisia Delight proteiini- ja välipalapatukoita.

#feeldelighted

Live Love Laugh

Mä tykkään Delight tuotteista koska tuoteperheen takana on ihania aitoja ajatuksia ja tsempataan ihmisiä tekemään terveellisiä valintoja samalla kuitenkin nauttien elämästä. Minulla on samanlainen ajatusmaailma. Elämän kuuluu olla hauskaa eikä liiallista nipottamista!

Delightin Proteiinipatukat ovat gluteiinittomia, vähäsokerisia, kuiturikkaita ja sisältävät vitamiineja & hivenaineita ( E, D, sinkkiä). Pure välipalapatukat sisältävät vain 5 ainesosaa eli hedelmiä, pähkinöitä ja mausteita. Ne ovat myös luontaisesti vegaaneja, gluteiinittomia ja laktoosittomia. Mun suosikkimaut ovat prodepatukoista Cookie Daugh ja purepatukoista Ginger Lemon.

Delight Baking

Ja koska tykkään leipomalla luovia kaikenlaista uutta, delightin tuotteet sopivat hyvin tähän kaveriksi. Täältä pääset lukemaan herkullisten muffinien ohjeen ja täältä taas löytyy maukas aamusmoothien ohje.

Delight is with me wherever I go

Tykkään myös reissata paljon ja arki taas saattaa olla välillä todella hektistä, niin multa löytyy aina laukusta näitä herkullisia patukoita hätävaraksi ja herkkuhetkiä varten.

Fun Times With Friends (c) Elias Metsämaa

Näin voit voittaa kasan Delight patukoita:

Arvonta ohjeineen löytyy mun instagramista @elinaadasofia . Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 5.7 klo 23.59 asti! Onnea skabaan <3

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti