ITSENSÄ HYVÄKSYMISEN TAIDON PUOLESTAPUHUJA

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia
itsensä hyväksymisen taidon puolestapuhuja

Uusi Elina Ada Sofia -blogini tulee keskittymään jatkossa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eri teemoihin. Olen itsensä hyväksymisen taidon puolestapuhuja, hyvinvointialan yrittäjä, kirjoittaja, luennoitsija, SoMe -alan ammattilainen sekä tuleva personal trainer vuonna 2018. Sijotuin Fitnessmalli 2017 -kilpailussa kolmanneksi ja kilpailun myötä pääsin toteuttamaan unelmaani SoMe:ssa työskentelyn parissa sekä jakamaan vinkkejä hyvinvoinnin saralla. Haluan auttaa sinua hyvä lukijani olemaan armollisempi itsellesi, niin haastavaa kuin se onkin nykypäivän maailmassa. Haluan välittää inspiraatiota ja hyvää oloa, sekä muistuttaa sinua kohtelemaan itseäsi lempeästi ja kuuntelemaan arvokasta kehoasi. Olen itse saavuttanut positiivisen kehonkuvan sekä armollisemman otteen itseeni parantuessani vakavasta syömishäiriöstä ja masennuksesta.

Itsensä hyväksymisen taidon puolestapuhuja

Tie hyvään itsetuntoon ei siis ole itsestäänselvyys eikä helppo, mutta haluan näyttää esimerkkiä, että positiivinen kehonkuva ja itseluottamus on mahdollista saavuttaa. Oli tilanne miten vaikea tahansa. Haluan myös puhua vaikeistakin asioista niiden oikeilla nimillä ja kannustaa muita pohtimaan elämänarvojaan. Tärkein oivallukseni onkin, että Kauneus ei ole painosta kiinni, vaan kauneus ja hyvinvointi lähtevät sisältäpäin. Sinä olet uniikki Sinä ja hyvä sellaisena kuin olet. Mikäli itsessäsi on kuitenkin jotain mitä haluaisit muuttaa, tee se armollisesti ja lempeästi, ei itseinhon ja väärien metodien kautta.

 

 

 

Treeni ja ravitsemus

Itsensä hyväksymisen taidon lisäksi tulen jakamaan blogissani myös treeniin ja ruokaan liittyviä vinkkejä. Rakastan ruuanlaittoa ja uusien reseptien kokeilua. Blogistani tuletkin löytämään toinen toistaan herkullisempia reseptejä sekä ravitsemustietoa. Pääset myös seuraamaan Personal trainer -koulutustani, jonka käyn Trainer4You:n kautta. Rakastan monipuolista liikuntaa, ihmisbiologiaa sekä ravitsemusasioita, joten PT-koulutus on minulle nappivalinta. Minulla on jo entuudestaan terveydenhoitoalan ammattitutkinto, bioanalyytikon koulutus, joten on mahtavaa päästä hyödyntämään siellä opittuja ihmisbiologian ja fysiologian taitoja lisää. Personal Training koulutuksesta ja siitä millainen PT minusta tulee, tulen puhumaan enemmän joulukuun aikana.

 

Hyvinvointi & Lifestyle

Hyvinvointi & Lifestyle osiossa tulet näkemään erilaisia hyvinvointiin liittyviä vinkkejä, kauneudenhoitoa sekä matkapostauksia. Syömishäiriöstä selviytymisen jälkeen minusta kuoriutui oikea elämästä nautiskelija. Rakastan matkustelua, ystävien kanssa vietettyjä iltoja, hyviä ravintoloita, uusia tapahtumia ja vauhdikkaita tilanteita. Uskon vahvasti, että asenne ratkaisee elämässä paljon. Se mitä oikeasti haluat ja päätät saavasi, sen myös saat. 

 

Haluan tähän loppuun vielä kiittää teitä ihanat lukijani ja toivottaa tervetulleeksi uudet! Toivottavasti viihdytte. Mahtavaa kun olette olleet niin aktiivisia ja laitatte minulle viestiä sosiaalisen median eri kanavissa. Mikäli sinulla on mielessäsi blogipostausaiheita, risuja tai ruusuja, jätä minulle viestisi blogin kommenttikenttään tai ota yhteyttä:

yhteys@elinaadasofia.fi

 

Lue lisää:

Syömishäiriö – Mikä sen aiheuttaa? 

Omien vahvuuksien tiedostaminen

Kun inhoat omaa kehoasi

 

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti