FITNESSMALLI 2017 -MUISTOJA

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Olen viimeiset pari kuukautta muistellut paljon mennyttä vuotta. Vähän reilu vuosi sitten laitoin hakemuksen Fitnessmalli 2017 kilpailuun. Mietin hakemista pitkään, mutta lopulta kuitenkin rohkaistuin. Miksi ei? Taisin Miss Suomi 2013 -kilpailun jälkeen jo hokea, että nää kilpailut oli nyt tässä. Nyt kuitenkin vuosia sen jälkeen kipinä iski uudelleen ja kiinnostuksen herätti nimenomaan uudenlainen fitnessmalli -kilpailu, jossa ei olisi tiukkoja vaatimuksia. Jos Fitnessmalli -kilpailuun olisi sisältynyt tiukat dieetit ja treeniohjelmat, en olisi hakenut mukaan.

Mutta..kerta koko konsepti oli muuttunut ja painotus oli todellakin siellä SoMen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolella, oli pakko hakea mukaan. Ja onneksi hain.

Tein hakemuksen itseasiassa salassa. Kerroin lähimmäisille vasta, kun sain kutsun castigiin. Muistan katsoneeni Emmin ja Ninan facebook liveä samalla kun kävelin töihin. FB -livessä paljastettiin castingiin päässeet ja kun oma nimi mainittiin, alkoi hymyilyttämään. Menin jännittynein fiiliksin aloittamaan työvuoroa.

 

Kuva: Katariina Ruusu

Jännittävän ihana Fitnessmalli 2017-casting

Casting päivä oli huhtikuun alkupuolella. Jännitti niin paljon, että tuntui kuin olisi ollut koko eläintarha vatsassa perhosten sijaan. 442 hakijasta oli valittu 40 toinen toistaan inspiroivampaa semifinalistia. Meillä oli erilaisia sosiaaliseen mediaan liittyviä tehtäviä, haastatteluja sekä koreografiallinen osuus, jossa testattiin heittäytymiskykyä. Sekä tietysti tuomaristohaastattelu. Päivä hujahti silmänräpäyksessä ohi ja lopussa lunastin paikkani finaalikymmeniköstä. En osaa sanoin kuvailla sitä fiilistä kun oma nimi sanottiin. Kannattaa uskoa unelmiin ja luottaa itseensä. Fitnessmalli 2017 -kilpailuun hakeminen oli yksi parhaista päätöksistä.

Ei dieettejä

Fitnessmalli 2017 kilpailu oli niin sanotusti uuden ajan fitnessmalli -kilpailu. Hakukriteereissä ei ollut enää ulkonäköön tai painoon liittyviä rajoituksia. Kilpailuaikana ei enää tarvinnut dieettaa tai mahtua mihinkään tiettyyn muottiin. Painopiste oli siinä, että jokainen saa toteuttaa itseään haluamallaan tavalla. Tietysti liikunta, terveelliset elämäntavat ja hyvinvoinnista kiinnostuneisuus oli suotavia.

Kilpailu kesti kokonaisuudessaan puolisen vuotta ja tuo aika piti sisällään yhteisiä koulutusviikonloppuja, joiden aiheet vaihtelivat somekoulutuksista hauskoihin treeneihin.  Osallistuimme mm. City Survivors – kaupunkiseikkailuun, tanssimme Kia Lehmuskosken johdolla ja purjehdimme Helsingin edustalla. Sanoinkuvaamattoman ihania hetkiä yhdessä. Meillä oli huippuporukka kasassa.

Finaaliviikonloppu I love Me – messuilla oli myös kutkuttava. Tunnelma vaihteli kaikkea naurun ja itkun väliltä. Kaikkia jännitti älyttömästi ja fiilikset oli todella sekavat. Pitkät messupäivät olivat kuitenkin täynnä rakkautta ja intohimoa tätä alaa kohtaan. Ihana työskennellä mahtavien yhteistyökumppanien kanssa, tavata uusia ihmisiä ja tietysti pitää hauskaa porukalla. Ikävä noita hetkiä.

Antaa nyt kuvien puhua puolestaan..

Casting -päivä upeassa Villa Grandessa.

Finaalijengi <3

Kuva: Elias Metsämaa / Vaatteet: Yvette / Meikki: Flormar

Annin kanssa klikkasi heti! <3

Hauskoja hetkiä riitti!

City Survivors!

 

Täytin 26 kiertueen aikana !

Yvette – uimapukukuvaukset

Iltalehti haastatteli minua syömishäiriötaustastani. Uskalsin kiertueen aikana vihdoin avautua aiheesta blogissani, koska tajusin, ettei minulla ole mitään hävettävää. Se, että mulla oli syömishäiriö, ei tee minusta huonompaa kuin muut. Olen kääntänyt heikkouden vahvuudeksi ja olen kiitollinen, että saan auttaa muita nyt oivalluksillani. Pääset lukemaan nettiversion haastattelusta täältä.

Ihana loppukesän päivä. Oltiin Epic Foodin järjestämällä retkellä.

Ilta-Sanomien kuvauksista.

Tyttöporukalla Brondaan syömään!

Kuva: @Shooterjimi

Meillä oli messuilla useita muotinäytöksiä! Vaatteet Yvette.fi

Olimme ihanien yhteistyökumppaniemme pisteillä töissä. I love Foodin <3

 

Finaalihetki oli super hyper jännittävä…

 

Parter in Crime <3

Merin kanssa höpöteltiin IS-TV:lle jotain 😀 😉 <3

Muru oli kannustamassa <3

Meidän kolmikko <3!

Mitä kilpailun jälkeen?

Kilpailun jälkeen olo on erittäin kiitollinen. Sain tutustua ihaniin ihmisiin ja koko vuosi oli kokonaisuudessaan erittäin opettavainen. Kilpailu antoi paljon valmiuksia työskennellä sosiaalisen median parissa ja mikä tärkeintä, se opetti minulle paljon itsestäni sekä antoi rohkeutta. Sain mm. kipinän lähteä opiskelemaan Personal Traineriksi, joka on ollut ns. salainen haaveeni jo pitkään.

Perustimme lisäksi toiseksi tulleen ihanan Annin kanssa Kaunis Minä -konseptin, joka kannustaa jokaista olemaan itsevarmempi ja hyväksymään itsensä sellaisena kuin on. Kaunis Minä – valmennukset pitävät sisällään luentoja ja workshoppeja – räätälöimme kokonaisuuden aina yrityksen / tapahtuman toiveiden mukaisesti. Järjestämme lisäksi omia Kaunis Minä – tapahtumapäiviä, joihin sisältyy luennon lisäksi lempeä treeni sekä ihana aamupala/ iltapala. Olemme saaneet Annin kanssa mahtavan vastaanoton Kaunis Minä -konseptille ja olemmekin mukana monissa eri tapahtumissa tulevan kevään aikana. Tulemme pitämään luentoja niin pienemmillekin yrityksille kuin isoille kauppakeskuksille. Olemme mm. myös luennoimassa Yrittäjät Risteilyllä.

Kaunis Minä – konseptista pääset lukemaan lisää täältä.

Voit liittyä meidän Kaunis Minä Facebook-ryhmäämme täältä.

Olen suunnattoman kiitollinen tästä kaikesta ja haluan kiittää erittäin paljon yhteistyökumppaniani Annia sekä kaikkia läheisiä, jotka olette olleet tukemassa ja kannustamassa. Kiitos <3

——————————————

Koko vuosi siis täynnä ihania muistoja.

15.3. alkaa haku Fitnessmalli 2018 -kilpailuun! Kuinka moni on hakemassa mukaan? Fitnessmalli.fi sivuilta löydät lisätietoa hakemisesta.

Nähdään castingissa 😉

Lue myös:

Syömishäiriö – mikä sen aiheuttaa?

”Hyi kamala kun oot iso nykyisin”

Unelmat pitävät meidät liikkeessä

 

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

 

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti