Elokuun parhaat palat ja kiitollisuuden aiheet x 10

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Elokuu oli ja meni. Syyskuuhun vaihtuminen on mulle merkki kesän loppumisesta ja päällimmäisenä on kiitollinen olo kesästä. Se oli hyvä! Vaikka paljon juttuja jäikin ns. tekemättä, mutta tilalla oli sitten jotain muuta mikä vei mennessään 🙂

Syksy olen nyt valmis!

Elokuun parhaat palat x 10

1. Elokuun pari ensimmäistä päivää meni vielä Espanjassa. Pian ollaan taas samaisessa paikassa <3

2. Padelin pelaaminen. Rakastan Padel Club Viikinrannan tunnelmaa ja kenttien värikin miellyttää silmää 😉

3. Podcast jaksojen nauhoittaminen ja ihka ensimmäisen podcastin julkaiseminen! Perustimme Annin kanssa Kaunis Minä -podcastin, joka kuultavissa Suplassa. Podcastimme keskittyy kehopositiivisuuteen ja sellaiseen syvällisempään pohdintaan unohtamatta huumoria! Lisäksi kerromme päivän polttavista aiheista ja otamme tuleviin jaksoihin mukaan mielenkiintoisia vieraita. Ensimmäisen jakson voit kuunnella täällä. Kannattaa myös ladata Suplan appi puhelimeen. Podcastit on super hyviä esimerkiksi lenkkeillessä! Meidän jaksot ilmestyvät aina joka torstai.

4. Viimeiset kesän vesijetteilyt. Tänä kesänä ei kruisailtu paljoa, mutta ne vähäisetkin kerrat oli ihania.

5. Farkkutakit <3 Oon varmaan omistanut viimeeksi ala-asteella farkkutakin, mutta nyt oon löytänyt ne uudelleen. Löysin aivan ihanan yksilön na-kd fashionin valikoimista!

6. Kaunis Minä-treenipäivä! Aurinko paistoi ja oli ihana meininki. Treenattiin ulkona ihanissa Leggoun treenivaatteissa (osallistujat saivat omat treenipöksyt lahjaksi), syötiin Foodinin iltapalaa ja pidettiin Kaunis Minä-luento, jonka aihe oli tällä kertaa motivaation merkitys. Seuraava Kaunis Minä-treenipäivä on tulossa syyskuussa 13.päivä.

7.  Elokuussa oli taas mahtavat pt-koulutuspäivät Trainer4You:lla. Voit lukea kysymykset ja vastaukset -postauksen koulustani täällä.

trainer4you

8. Barebells bootcampit olivat ihania arjen piristyksiä. Ekalla kerralla kävimme kokeilemassa pilatesta Bay Helsingin tiloissa ja toisella kerralla toiminnallista treeniä Core Trainersilla Hernesaaressa.

9. Meditaatio. Pienetkin 10 min hetket arjessa meditoiden auttaa valtavasti. Et tarvitse mitään hihhulihei paikkaa tai mattoa vaan ihan olkkarin sohva tai oma sänky kelpaa. Keskity hengittämiseen. Uloshengitä stressaavat ajatukset ja sisäänhengitä energiaa ja hyvää oloa.

10. Syksyiset ulkokelit. Vielä tarkenee päiväsaikaan lenkkeillä topissa, mutta illalla täytyy, tai pikemminkin SAA kiskoa hupparin päälle. Hupparit on ihania <3

Kuva: Amanda Nieminen

Mitkä olivat sinut elokuun top jutut? 🙂

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

 

 

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti