YKSILÖN HOITAMISTA KOKONAISUUTENA

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kävin viime kuussa Luontaishoitola Anne Vuotarilla homeopatiassa. Homeopatia oli minulle aluksi hyvinkin vieras käsite enkä oikein tiennyt mitä se pitää sisällään.

Kuitenkin uskon vahvasti siihen, että kaikki lähtee mielestä ja siitä miten ajattelemme asioista. Ajattelu vaikuttaa kehoomme ja kukin meistä reagoi eri tavalla asioihin. Esimerkiksi lapsuudessa koetut traumat voivat piinata meitä aikuisuuteen saakka ja tästä seurata esim vatsakipuiluja tai ahdistuneisuutta. Lisäksi ihminen tulisi huomioida kokonaisuutena. Homeopatiassa noudatetaan näitä ajatusmalleja.

Mitä homeopatia on?

Homeopatia on yli 250 vuotta vanha lääketieteellinen hoitomuoto, jonka ideana on juurikin hoitaa potilaita kokonaisuutena ja keskittyä tämän luontaisen vastustuskyvyn parantamiseen. Homeopatiassa ihmistä hoidetaan aina yksilönä, koska jokaisen meidän elimistö reagoi omalla tavallaan ympäristöön. Homeopatian kehitti saksalainen lääkäri Samuel Hahnemann. Hän huomasi, että pieni määrä kiinanpuuta paransi malarian oireet ja isompi määrä taas aiheutti malarian oireet terveellä ihmisellä.

Mitä hoidon aikana tehdään?

Hoito aloitetaan keskustelulla, jossa käydään läpi mihin asioihin asiakas haluaisi apua. On tärkeää kertoa kaikki perussairaudet ja elämän kriisit lapsuudesta alkaen. Oleellista on kertoa myös ne pienimmätkin oudoilta tuntuvat asiat, jotka mietityttää. Ne voivat olla merkittäviä asiakkaan hoidon kannalta. Kannattaa rehellisesti kertoa omat olot ja tuntemukset. Puhuminen muutenkin helpottaa asioita 🙂 Annen hoitolassa on erittäin asiakaslähtöinen ja lempeä tunnelma, mikä on tärkeää luottamuksellisissa keskusteluissa. Me kävimme Annen kanssa läpi kokemaani syömishäiriöön liittyviä asioita sekä yleisesti stressiin ja vatsaongelmiin liittyviä seikkoja.

Keskustelujen perusteella löydettyjen ongelmien pohjalta etsitään homeopaattinen lääkeaine, joka on täysin luonnollinen kasveista, mineraaleista jne. Lääke valmistetaan homeopaattisten periaatteiden mukaisesti laimentamalla alkuperäinen aine moninkertaisesti siten, että siitä saadaan tiivistettyä tehokas lääkeaine. Homepatian erikoisliike Pur toimii Helsingin kampissa ja siellä on paikan päällä koulutetut homeopaatit auttamassa.

Homeopaattisia lääkeaineita. Pienet rakeet sulavat suussa kielen alla.

Mihin homeopatia auttaa?

Homeopatialla saa hoidettua mm. iho-ongelmia, hormonihäiriöitä, pelkotiloja, toistuvia poskiontelo- ja virtsatietulehduksia sekä allergioita. Siitä on saatu apua ahdistuneisuuteen, stressiin ja jopa syömishäiriöihin. Kirjoitin stressistä tässä postauksessa eilen ja omasta syömishäiriöstäni täällä. Homeopatialla voidaan siis hoitaa niin pitkittyneitä kuin akuuttejakin vaivoja, joihin voi löytyä apu jopa yhden käyntikerran ja lääkehoidon jälkeen. Toisinaan taas hoito voi kestää pidempään.

Kokemukset?

Koin erittäin puhdistavan olon heti hoitokäynnin jälkeen ja, että ajatukset selkiytyivät entisestään. Osasin tulkita tuntemuksiani paremmin. Mieli oli todella rauhoittunut ja tyyni. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan homeopatiaa niin ymmärrätte. Homeopatialla saa avun aivan samoihin sairauksiin (kirurgiaa lukuunottamatta) kuin koululääketieteellä.

Ps. Minulla on sinulle kiva vinkki jos asut Helsingissä ja homeopatia kiinnostaa sinua! Annella on myynnissä Homeopatiaa Koko Perheelle – kirja 10€ hinnalla (ovh 15€). Anne ottaa vastaan Vallilassa Sturenkatu 43 (00550 Hki). Annen nettisivuille pääset tästä.

Aikaisemmin kävin Annella vyöhyketerapiassa. Täältä pääset lukemaan kokemuksiani.

Yhteistyössä: Luontaishoitola Anne Vuotari

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia

Snapchat: elinaleskinen

Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti