Tuoretta ja turvallista ruokaa

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kaupallinen yhteistyö Picadeli

Korona on taas valitettavasti nostanut päätään enemmän ja kaikki varmasti miettivät hygienia-asioita, mitä uskaltaa tehdä jne. On kuitenkin hienoa, että moni ottaa tämän pandemian tosissaan ja joka päivä näkeekin entistä enemmän ihmisiä, jotka käyttävät maskia esim ruokakaupoissa sekä julkisissa liikennevälineissä. On tärkeää, että välitämme toinen toisistamme! Yhteen hiileen puhaltamisella on suuri merkitys.

Monia varmasti myös mietityttää, onko esim salaattibaarista turvallista hakea ruokaa tällä hetkellä? Picadelilla panostetaan salaattibaarien hygieniaan ja heidän Arctic salaattibaarit ovatkin maailman turvallisimpia salaattibaareja mitä tulee hygieniaan ja ruokaturvallisuuteen liittyen.

Picadelin Arctic salaattibaari – uudenlaista teknologiaa

Picadelin Arctic salaattibaari on varustettu turvajärjestelmällä, jonka tehtävä on hälyttää aina kun tuote salaattibaarissa täytyy korvata uudella. Salaattibaari on myös ohjelmoitu ylläpitämään oikeaa lämpötilaa ja kaikki data tallentuu niin, että tiedot ovat jäljitettävissä.

Kauppojen henkilökunta koulutetaan pitämään hygieniataso kunnossa.

Voit siis huoletta luottaa siihen, että Arctic salaattibaarissa tuotteet ovat aina tuoreita (tämä on korostunut itselleni erityisesti nyt kun raskaana!) . Lisäksi salaattibaarien ottimet ovat kiinni ylhäällä, jolloin se osa mistä otetaan käsin kiinni ei koske ruokaan ja kattavat kuvut ilmastointijärjestelmineen pitävät huolen, että ruoka todellakin on turvassa. Kuvun matala avautuminen minimoi kontaminaation todella tehokkaasti eikä sinne pääse kukaan pärskimään. Kuvuissa on myös sellainen hälytinjärjestelmä, joka hälyttää jos luukku on liian kauan auki. On siis turvallista hakea sapuskaa näistä Picadelin salaattibaareista! Covid-19 viruksen ei ole myöskään todettu tarttuvan ruoan kautta, se on hyvä muistaa!

Picadeli kehottaa kaikkia käyttämään käsidesiä!

Mulle on itselleni henkilökohtaisesti tärkeää, että syömäämme ruokaan pitää voida luottaa. Ja se on tärkeää, että tarjolla on positiivista pikaruokaa eli raikkaita salaattiaineksia, joista voi itse koota omanlaisen salaatin. Picadeli uudistaa valikoimaansa säännöllisesti ja heille voi myös tehdä toiveita, jos joku oma mielitietty uupuu. Mun kesän jälkeinen suosikki on kukkakaaliriisi! Se on myös parasta, että tuotteet ovat sopivia ja turvallisia raskaana oleville, juustot ovat mm. tehty pastöroidusta maidosta. Digitaalisesta tuoteselosteista pystyy tarkistamaan nämä tiedot vielä tarvittaessa:) Sekä tietty juurikin tuo tuoreus ja laatu on taattua ja tarkoin valvottua.

Tuleeko sun napattua Picadelin salaatteja evääksi? 🙂

Lue myös:

xoxo, Elina

 

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti