Raskausajan ihonhoitorutiinit

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kaupallinen yhteistyö Lavera

Raskausajan ihonhoitorutiinit saavat nyt lisäbuustin saapuneesta syksystä. Syksy merkitsee mulle yleisesti arkirutiineihin panostamista ja innostun aina ihonhoidostakin eri tavalla. Nyt raskauden myötä olen naksahtanut ihonhoitoon erityisesti hemmottelumielessä sen lisäksi, että on tietysti tärkeää puhdistaa kasvot meikeistä sekä päivän riennoista. Kasvot kannattaa joka tapauksessa puhdistaa joka päivä vaikkei edes meikkaisi. Ilmasta tarttuu aina mikrolikaa, joka tukkii ihoa. Samoin yön jälkeen kannattaa puhdistaa kasvot, sillä olemme nukkuneet naama tyynyä vasten ja yleensä myös hikoilleet jonkun verran. Ja sanomattakin selvää, että on raikkaampi fiilis aloittaa päivä puhdistetuilla kasvoilla.

Ihonhoitohetket on mulle sellaista minä-aikaa ja tästä aion pitää kiinni myös vauvan synnyttyä. Kasvojen sekä vartalonhoitohetket on arjen pientä (suurta) luksusta – ja kokonaisuuden kruunaa tietysti miellyttävät ja toimivat tuotteet! Mulla on itselläni sekaiho. Erityisesti T-alue rasvoittuu (nenä, leuka, kulmakarvojen yläosa), mutta muuten posket ja otsa saattavat kuivua herkästi. Finnejä pukkaa tulemaan juurikin tuolle rasvoittuvalle alueelle.

Raskausajan ihonhoitorutiinit

Raskausajan ihonhoitorutiiniin kuuluu siis ehdottomasti ihon huolellinen puhdistus & kosteutus. Kuorin ihon myös ainakin kerran viikossa. Kuorinta onkin tärkeää, jotta saadaan kuollut ihosolukko pois ja voiteiden ravinteet pääsevät imeytymään paremmin. Kasvonaamiota käytän myös noin kerta viikkoon.

Käytän kasvoille silmänympärysvoidetta (silmien ja huulten ympärys), seerumia sekä kosteusvoidetta. Yöksi laitan tuhdimman voiteen. Tämä alla näkyvä vegaaninen Laveran Re-Energizing Sleeping Cream on vallan huippu. Se sisältää luomumanteli- ja -oliiviöljyä, hyaluronihappoa, luomuviinirypälettä sekä E-vitamiinia, jotka antaa soluille energiaa uudistumiseen, siloittaa ja kiinteyttää kasvojen ihoa. 

Mulla on ollut Laveralta käytössä pari erilaista silmävoidetta, Firming Eye Cream – kiinteyttävä silmänympärysvoide sekä Illuminating Eye Cream – tummia silmänalusia häivyttävä silmänympärysvoide.

Laveran luonnonkosmetiikka on ollut mulle tuttu jo pitkään ja nyt on lanseerattu uusi Hydro Sensation -sarja! Nimensä mukaisesti tuotteet ovat loistavia ihon kosteuttajia luonnollisen hyaluronihapon ja luomulevän ansiosta. Rakastan myös putelien värimaailmaa, niin raikas ja houkutteleva! Tuotteiden koostumus on ihanan kevyt ja jättää iholle miellyttävän olon.

Lavera Hydro Sensation -sarja

Hydro Sensation Micellar Cleansing Water on lempparini, joten aloitetaan siitä. Mä rakastan misellivesiä ja tämä puhdistaa ihon tehokkaasti (silmä- ja huulimeikin myös!), mutta hellävaraisesti sekä kosteuttaa samalla. Iho jää miellyttävän tuntuiseksi, mikä on itselleni tosi tärkeää puhdistusvesiä käyttäessä! Ihonpuhdistus on tärkein osa päivittäistä ihonhoitorutiiniani ja misellivesi viimeistelee puhdistuksen erinomaisesti poistamalla viimeisetkin rippeet meikistä/päivän mittaan kertyneestä liasta. Aamulla myös irtoaa vaikka mitä moskaa naamasta yön jäljiltä.

Hydro Sensation Face Mist on kosteuttava  ja virkistävä kasvosuihke, joka sisältää luonnollista hyaluronihappoa ja luomulevää. Itse suihkin tätä puhdistetulla iholle aamuisin ja joskus myös iltaisin. Voi käyttää myös pitkin päivää meikin päälle.

Hydro Sensation Seerumi palauttaa ihon kosteustasapainon, ravitsee ja heleyttää ihoa. Seerumin käyttö on oleellinen osa ihonhoitoa ihotyypistä riippumatta ja paras tapa säilyttää kasvojen kosteus, mikä on tärkeää kuivuuden tuomien ryppyjen ennaltaehkäisyssä. Tämä seerumi sopii erityisen hyvin niin seka- kuin rasvoittuvallekin iholle.

Hydro Sensation geelivoide sisältää myöskin luomuleväuutetta ja luonnollista hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa ja tuntuu nopeasti imeytyvälle – se sopiikin siis hyvin kiireisiin arkiaamuihin meikkivoiteen alle. 

Luonnonkosmetiikka kuuluu kaikille

Laveran ideologia on ollut jo 30 vuoden ajan se, että luonnonkosmetiikka kuuluu kaikille. Tärkeä ajatus! Yli 280 tuotteen valikoimasta löydät ympäristöystävälliset ja kestävän kehityksen mukaiset kosmetiikkatuotteet koko perheelle vauvasta vaariin. Hinta-laatusuhde ehdottomasti kohdallaan! 

Onko Lavera sulle tuttu? 

PS. Nämä Laveran uudet Hydro Sensation tuotteet ovat nyt lokakuun ajan hyvässä tarjouksessa Ruohonjuuressa jos kiinnostaa kokeilla tai haluat täydentää varastoja! Ihonhoitoon kannattaa panostaa <3

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti