Palautteen antaminen vaikeaa(ko)?

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kaupallinen yhteistyö Picadeli Suomi

Onko palautteen antaminen sulle helppoa? Entä osaatko vastaanottaa palautetta?

Palautteen antaminen rakentavalla tavalla on suotavaa

Tuntuu, että Suomessa ihmiset antavat aika heikosti palautetta saati ylipäänsä ilmaisevat mielipiteitään. Mutta..jos sille päälle sattuu, niin ainoa palaute mitä jaksetaan rustata on negatiivissävytteinen. Rakentava palaute on sitten asia erikseen, sitä tarvitaan aina voidakseen kehittyä. Mun mielestä meidän pitäisi yleisesti sanoa enemmän hyviä asioita eteenpäin – se tuo myös paremman mielen itselle. Eikö sua myös kiinnostaisi kuulla mitä teet itse hyvin työssäsi tai entä miten voisit kehittyä vielä paremmaksi?

Yksi hyvä tapa antaa palautetta on klassinen hampurilaismalli, joka opetettiin meille pt-koulussa ja se iskostui hyvin mieleen. Anna siis ensin hyvää palautetta, kerro tämän jälkeen kehittämisideat sekä parannusehdotukset ja sitten vielä viimeisenä kerro jotain positiivista loppuhuipennokseksi. 

Happy salad -girl!

Picadelille on tärkeää kuulla sinun mielipiteesi

Ootteko huomanneet, että useimpien Picadelin salaattibaarien yhteydestä löytyy QR-kooditarroja, joiden kautta pääsee antamaan helposti palautetta? Niiden kautta voi laittaa omia toiveita, sekä risuja että ruusuja. Homma tosiaan toimii niinkin helposti, että avaat puhelimestasi kameran ja osoitat sillä QR-kooditarraa ja näin yläkulmaan tulee linkki, josta pääset  Picadelin palauteosioon. Picadelilla halutaan panostaa meidän kuluttajien toiveisiin ja vaalia meille tärkeitä asioita. Haluammeko kenties jotain tiettyä tuotetta valikoimaan? Onko salaattibaarit hyvässä kunnossa? Palautteen voi jättää anonyymisti tai omilla yhteystiedoillaan, omien mieltymysten mukaan. Mä itse laitoin toiveen, että saisi vielä lisää kasvisvaihtoehtoja (vaikka näitä on jo tosi hyvin saatavilla), lähinnä esimerkiksi nyhtökauraa, härkistä tms.

QR-kooditarra löytyy valtaosasta Picadelin salaattibaareja. Kannattaa kurkata salaattialtaan sivut!

Summa summarum: palautteen antaminen on tärkeää ja lisäksi palautteen saaminen mahdollistaa meille mahdollisuuden oppia jotain tekemisestämme. Kaikista parasta olisi jos osaisimme antaa rakentavaa palautetta ja olla loukkaamatta ketään. Emmehän mekään halua, että meitä loukattaisiin? 

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti