Pääsiäisen viettoa

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Me tosiaan lähdettiin pari päivää ennen pääsiäistä asustelemaan Espooseen. Pakattiin oikein matkalaukut ja tavaraa oli oikeastaan niin paljon, että koko Range Rover tursusi. Ei päätetty mitään päivää milloin palataan kotiin, joten onpahan nyt vaatteita kerrakseen. Ollaan varmaan parisen viikkoa alkuun ja katsotaan mikä tilanne sitten. Halutaan ottaa mahdollisimman tosissaan tämä korona, jotta kesällä olisi jo mahdollisesti normaali tilanne. Muistakaa tekin tehdä samoin! Nyt ei ole aika nähdä kavereita tai kokoontua, ei edes alle 10 hengen porukalla. Kaikki turha kannattaa jättää nyt pois, jotta saataisiin pian elää normaalia elämää. Mua on kieltämättä ottanut hieman pannuun se, kun somessa nähnyt jengin viettävän aikaa juhlien ja nähden kavereita ikään kuin mitään ei olisi. Älkää pliis tehkö niin tai tää tilanne pitkittyy.

Meidän pääsiäinen meni aika lailla löhöillessä, eikä tehny mitään erikoisempia. Jonkun verran töitä ja vastapainoksi vähän liikuttiin metsässä sekä tehtiin pientä kuntopiiriä pihalla. Syötiin myös hyvin ja leivoin taas hienon (sekä tietty herkullisen) kinderkakun. Iltaisin katsottiin leffoja, pelattiin texas holdemia ja saunottiin auringonlaskun aikaan. Aika mieletöntä olla luonnon äärellä! Lintujakin tullut bongailtua. Joutsenpariskunta uiskentelee tässä ihan rannan lähettyvillä ja mielenkiinnolla seuraan tekeekö ne pesän jonnekin kaislikkoon. Lisäksi ollaan nähty harmaahaikaroita.

Toivottavasti teillä oli hyvä pääsiäinen! Laitan huomenna blogiin tekemäni Kinderkakkureseptin.

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia

xoxo, Elina

 

Lue nämäkin postaukset

2 kommenttia

NNNN 13.4.2020 - 12:21

Oliko teitä vain sinä ja mies paikalla? Jos oli enemmän, en ihan ymmärrä sitä, että paheksut muiden ihmisten kokoontumisia.

Reply
Elina Ada Sofia 14.4.2020 - 12:39

Me ollaan oltu miehen kanssa karanteenissa jo monia monia viikkoja, samoin miehen perhe ja sitten vaan ”yhdistettiin itsemme” viikko sitten kun oltiin oltu tarpeeksi todetaksemme, että ollaan terveitä..muutettiin siis samaan paikkaan ja ollaan about koko kevät 🙂 Ei siis sen erityisemmin kokoonnuta vaan ollaan samalla porukalla koko ajan.. 🙂

Reply

Jätä Kommentti