Netflix tärpit x 6

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Ajattelin jakaa pitkästä aikaa Netflix -suosituksiani. Mielelläni myös kuulen mikä teitä kiinnostaa, sillä koskaan ei voi olla liikaa katsottavaa. Mikäs sen parempaa kuin vetää viltti korviin ja käpertyä sohvalle.

You

NewYorkilainen kirjakauppias rakastuu Bethiin ja syntyy räikeä tapahtumasarja. You muistuttaa hyvin sosiaalisen median vaaroista, miten meistä löytyy paljon tietoa, jotka voivat todellakin joutua vääriin käsiin. Iso suositus tälle sarjalle! Katsoin tän melkein yhdeltä istumalta.

Rahapaja

Ensinnäkin plussaa siitä, että sarjassa kuulee Espanjaa (!!). Rahapaja kertoo rikollisjengistä, joka ryöstää nimensä mukaisesti Espanjan rahapajan yllättäviä käänteitä unohtamatta. Sarja paranee koko ajan mitä pidemmälle sitä katsoo eli ei kannata luovuttaa alussa. Aijon ehdottomasti katsoa uudelleen.

Pako

Tämä sarja ei varmaan esittelyjä kaipaa, mutta Pako kuuluu siis ehdottomasti kärkikastiin mitä tulee maailman kaikkeudessa oleviin sarjoihin. Vankilapako, veljen pelastaminen, kierot vartijat..tää on must to see!! Aloitin vasta katsomaan sarjaa kolmannen kerran! 😀

13 Reasons Why

Tarina siitä kuinka Hannah Baker teki itsemurhan koulutoveriensa kiusaamisen seurauksena. Koskettava sarja ja ehdottomasti katsomisen arvoinen. 

Orange Is The New Black

Tää on sellainen sarja, jota voi katsoa silloin kun haluaa aivot narikkaan. Hauskaa naisvankilaelämää.

Gossip Girl

Klassikoiden klassikko Gossip Girl. Tämän voisi katsoa aina uudestaan ja uudestaan. Hauskaa upota New Yorkin maisemiin ja teinidraamaan.

Mitkä ovat sinun Netflix -tärpit? Löytyykö samoja?  Heitä kommenttia alle!

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti