Näillä keinoilla saat viikostasi onnistuneen

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Mistä on onnistunut viikko tehty? Kuulen usein ympärilläni marmatusta siitä, miten ei asioita pystynyt hoitaa tai saanut aikaiseksi. Välillä sitä itsekin tuppaa havahtumaan, että viikko meni sen siliän tien, eikä ”tavoitteet” ehtineet täyttyä. Miten siis valmistautua viikkoon, jotta siitä tulisi onnistunut? Kerron sinulle kolme omasta mielestäni tärkeintä oivallusta.

Valmistaudu etukäteen

Isoa roolia näyttelee mielestäni valmistautuminen. Kannattaa esim. sunnuntaina käydä läpi seuraavan viikon tavoitteet niin töiden, liikkumisen kuin rentoutumisenkin suhteen. Kun asiat on paperilla (tai kännykässä) ylhäällä, ne on helpompi toteuttaa ja ennen kaikkea muistamme ne.

Onnistunut viikko lähtee positiivisesta ajattelutavasta

Maanantai on viikon paskin päivä? Vai paras? Se on sun asenteesta kiinni. Mä suhtaudun maanantaihin uutena mahdollisuutena ja sehän on just parasta aloittaa uusi viikko! Jos elät jo tulevassa viikonlopussa, niin silloin on jokin pahasti pielessä arjessasi. Keskity siis nauttimaan ja olemaan kiitollinen jokaisesta päivästä, myös siitä iki-ihanasta maanantaista! 😉

Rentoutumisen tärkeys

Elämme hektisessä yhteiskunnassa ja välillä olen saanut itseni rysän päältä kiinni juoksemassa pää kolmantena jalkana paikasta toiseen, ilman hengähdystaukoja. Pienet hengähdystauot ovat kuitenkin äärimmäisen tärkeitä hermostollemme, joka ylikuormittuu päivän askareista ja kännykästä, jossa naamamme on kiinni 24/7. Sujauta arkeesi pieniä esim 15 minuutin mittaisia taukoja. Niitä voisi hienosti nimittää vaikka meditaatiohetkiksi, mutta helposti lähestyttävä lepohetki sopii kiireiselle bisnessmiehellekin. Makaa vartti sohvalla tai lattialla hiljaisuudessa ja keskity hengittämiseen. Tunnustele mille kehossa tuntuu ja anna hyvän olon virrata kehoosi.

Millaisia mietteitä edellä mainitut asiat sinussa herättävät?

Tsemppiä viikkoosi!

Kuvat: Jesse Karlsson

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

2 kommenttia

Ramachandra Gowda 10.12.2018 - 12:10

Loistava kirjoitus! Näin olen pyrkinyt tekemään tänä vuonna ja huomannut ihmeitä! Kiitos!

Reply
Elina Ada Sofia 14.12.2018 - 01:30

Kiitos! Mukava kuulla! 🙂

Huikeaa loppuviikkoa!

Elina

Reply

Jätä Kommentti