Helppo tofupasta

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia
tofupasta

Tein viime viikonloppuna erittäin helpon ja toimivan arkiruuan, tofupastan, joka maistui tosi hyvälle. Tarjoilin samaista ruokaa myös ystävilleni maanantaina, ja maistui edelleen!

Olen kuullut, että useat kammoksuvat tofua, koska sellaisenaan se ei oikein maistu millekään ja sitä ei voi viipaloida leivän päälle kylmiltään kuten kinkkua. Monet ovat myös peukalo keskellä kämmentä maustamisen suhteen. Maustaminen on kuitenkin se taikasana, jolla tofusta tulee todella hyvää! Mielikuvitusta saa käyttää ja kokeilemalla oppii. 

Mä käytin tofun ja pastan maustamiseen tällä kertaa pestoa, oikeastaan muuta maustetta tähän ei välttämättä edes tarvitse. Itse heitin kuitenkin sekaan hieman valkosipulia ja Foodinin luomu sitruunamehua, jotka toimivat joukossa älyttömän hyvin. 

tofupasta

Tofupasta (vege)

Tee näin: Paista tofu sekä seesaminsiemenet pannulla oliiviöljyssä ja keitä pasta kattilassa. Lisää valkosipuli tofun joukkoon. Kun pasta on kypsää ja tofut saaneet hieman väriä, kaada kaikki samaan kulhoon ja lisää pesto. Pirskota päälle sitruuna, sekä loput ainesosat; avokado, tomaatit sekä juusto pilkottuna. 

Tämä ruoka maistuu niin lämpimänä kuin kylmänäkin! 

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti