MINUN KEVÄT – MITEN MENEE?

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Voi miten ihanalta tuntuu taas olla blogin parissa. Johan tässä ehti vierähtää monta viikkoa miettien blogin kohtaloa kunnes lopulta tein ratkaisun ja jäin itsenäiseksi bloggaajaksi omille sivuilleni. Ammattitaitoinen Dsgrs:n Martin auttoi minua blogin kanssa ja teki sivusta niin mun näköiset! Ja sainpa myös omat palveluni saman katon alle fiksusti 🙂 Niin hyvä fiilis! Ja nyt on kevät ja kaikkea ihanaa.

My Body & Balance -studion & Suunnon treenipäivässä!

No mutta mitä mulle kuuluu ja mitä olen viimeiset viikot puuhaillut?

Oon todella innoissani keväästä, kuten tuossa aiemmin jo mainitsin. Ja vaikka oonkin ollut fiiliksissä valosta, niin mulla se yhtäkkinen valon määrän lisääntyminen tuottaa aluksi kummallisen ahdistuksen. Tiedätte varmasti tunteen kun olette pimeässä huoneessa ja verhot vedetään salaman nopeudella auki? Sellainen olo mulla on ollut. Ja vaikka valon määrän lisääntyminen tuo energiaa, luo se samalla ainakin itselleni myös paineita. Tuntuu, että pitäisi tehdä enemmän. Onko muilla samanlaista tunnetta? Ehkä herään talvihorroksesta vain jälkijunassa 😀 Muuten mulle kuuluu hyvää, vaikka välillä onkin ollut todella väsynyt olo.

Sydämen asialla

Kevät on myös ollut mahtavaa aikaa Kaunis Minä-valmennuksien parissa ja olimmekin mm. Yrittäjä Risteilyllä luennoimassa toinen toistaan upeampien esiintyjien kanssa. Siellä nähtiin mm. Maija Vilkkumaa, Leijonan Luolasta tuttu Kim Väisänen, Anna Perho sekä monia muita. Oli kunnia päästä mukaan noinkin hienoon tapahtumaan. Lisäksi olimme luennoimassa mm. Mikkelissä Kauppakeskus Stellan Kevään Trendit -tapahtumassa viime viikonloppuna sekä Matkatoimistoristeilyllä Silja Europalla. Unohtamatta tietysti omia Kaunis Minä-tapahtumapäiviä. Kiitollinen olo ja niin mahtavaa päästä tekemään sellaista asiaa, jolla on merkitys. Itsetunnosta ja itsensähyväksymisestä puhuminen on mulle sydämen asia.  Luennoimisen lisäksi on aina yhtä upeaa päästä keskustelemaan osallistujien kanssa.  Muistakaa tekin hei liittyä instagramissa seurailemaan @kaunisminaofficial sekä tervetuloa myös facebook -ryhmäämme, sieltä saa paljon inspiraatiota ja voimaa arkeen.

Mikkelin Kauppakeskus Stellassa

Kaunis Minä – ilta Helsingissä

Luennoiden lisäksi olen mm. tehnyt yöpäivystyksiä labrassa, treenannut PT:n kanssa ja yksin (motivaatio on palannut takaisin!) sekä kokeillut paljon uusia reseptejä. En malta odottaa, että pääsen jakamaan niitä teille. Tämä cashewkastike pastan kera oli oikea jymymenestys meidän keittiössä.

yöpäivystäjä

Normaalia arkea

Olen siis elänyt vaan normaalia arkeani. Arjesta tulikin mieleen, että haluaisitteko nähdä päivä kanssani postauksen? Tai jopa videon? Videoiden tekemiseen haluaisin panostaa enemmän tulevaisuudessa. Täytyykin hommata sellainen keppi, johon kameran voi asettaa ja sitten vain painella menemään kadulla! Kuulisin mielelläni myös muita postaustoiveita! Oon erittäin kiitollinen siitä, että oon oppinut pysähtymään arjessani. Välillä toki epäonnistun ja havahdun, että taas mennään tukkaputkella liian lujaa. Pysähtymisellä tarkoitan ihan sellaisia pieniä hetkiä arjessa. Saatan maata olohuoneen lattialla ja vaan hengittää syvään. Istua sohvalla ikkunan ääressä ja tuijotella kaukaisuuteen (lue: kerrostalon seinään 😀 ). Sellaiset hetket, joissa emme tee mitään, ovat äärimmäisen tärkeitä arkipuuhiemme keskellä. Ajatukset saa hetkeksi nollattua.

PS. Me Kaunis Minä -valmentajat olemme marraskuussa 2018 mukana Karibian Risteilyllä. Lisätietoja ja varauksen matkalle pääset tekemään täältä. 

Kaunis Minä -Karibian Risteily

Me Naiset lehdessä

Ihanaa päivää juuri sinulle!

Lue myös:

Ulkopuoliseksi jääminen

Syömishäiriö – se tulee aina olemaan kokemus josta kärsin kasvoin ja opin

Rehellinen ruokapäiväkirja neljän päivän ajalta

Seuraa minua:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen

xoxo, Elina

 

Lue nämäkin postaukset

2 kommenttia

Jenny 4.5.2018 - 22:22

Moikka! Sulla oli tänään aivan super kiva vaaleenpunanen nahkatakki instastoryssa!!?mist se mahtaaa olla?

Reply
Elina Ada Sofia 5.5.2018 - 11:56

Moikka Jenny!

Voi kiitos, se on ihanan pirtee! 🙂 <3 Ja oon ostanut sen Zarasta, ei ollut ees pahan hintainen, joku 30 e..Ostin sen tosin viime kesänä 🙂

Reply

Jätä Kommentti