Arjen luksusta ja kehon kuuntelua – Siluetti Spa

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kiireisen arjen keskellä parasta on ehdottomasti itsensä hemmottelu. Milloin sä olet muuten viimeeksi muistanut hemmotella itseäsi? Mä kävin Vapun jälkeen Siluetti Spa :ssa Helsingin keskustassa kokemassa täydellisen rentoutumisen hetken.

Suunnistin Esplanadi 35 rakennuksen portille ja matkasin hissillä 6. kerrokseen.  Astuessani sisään Siluetti Spa :han, vastassa oli lämminhenkinen tunnelma ja ystävällinen henkilökunta. Sain heti jalkaani mukavat sisätohvelit, se jos mikä on luksusta! Tilat ovat tunnelmalliset ja ennen kaikkea kodikkaat. Minulle näytettiin rentoutumistila sekä pukuhuone, jossa sain vaihtaa vaatteet kylpytakkiin. Pukuhuone oli myös ylellinen ja sieltä löytyi kaikki mitä nainen tarvitsee. Hiustenlaittotuotteet sekä suihkutarvikkeet mikäli haluaa peseytyä hoitojen jälkeen. Kun tilatarkastus oli tehty, sipsuttelin kylpytakissani rentoutumistilaan odottelemaan hoitajaani. Hierontahuone oli myös miellyttävä ja tunnelmallinen – täydellinen rentoutumisen tyyssija.

siluetti spa

Vastaanottotilan lounge

Siluetti Spa

Rentoutumistila – tarjolla on erilaisia virvokkeita. Ihanaa inkivääri&sitruunaruoho -juomaa! Heräsi himo inkivääriin 😀

siluetti spa

Siluetti Spa – Mind & Body Stressrelief

Testaamani hieronta oli nimeltään Mind & Body Stressrelief massage, joka oli täydellinen 90 minuutin rentoutumishetki. Hoidossa käsiteltiin koko keho päästä varpaisiin. Ai, että päähieronta tuntuu niin ihanalle ja rentouttaa ajatukset samantien. Hieronnan lisäksi mulle tehtiin passiivisia venytyksiä, painalluksia ja kevyitä rentouttavia ravisteluita. Hierontaöljyn sain päättää itse ja valitsinkin mandariinille tuoksuvan energisoivan eteerisen öljyn. Eteerisiä öljyjä on monia erilaisia ja niiden perusteella hieronta voi olla juurikin energisoiva tai sitten rentouttava.

siluetti spa

siluetti spa

Siluetti Spa

Namaste

 

Hieronta auttaa kehonkuuntelussa

Hieronta on myös mitä parasta aikaa itselle ja ennen kaikkea omalle keholle. Olen useaankin otteeseen puhunut SoMe:ssani kehon kuuntelusta ja hieronta on mitä oivallisin keino päästä jyvälle omasta kropasta. Kiireen ja stressin vallassa saatamme helposti laiminlyödä kehomme tuntemuksia, mikä voi heijastua esimerkiksi syömiskäyttäytymiseen tai vaikkapa mielialaan. Syömishäiriöaika – tai oikeastaan parantumisajanjakso opetti minulle paljon asioita itsestäni. Opettelin tietoisesti kuuntelemaan omaa kehoa – kehomme on nimittäin ihan mielettömän viisas! Se kyllä kertoo kun sitä väsyttää tai mitä ikinä se tarvitseekaan.  Keho on sielumme temppeli ja kohdelkaamme sitä arvokkaasti.

Oletteko te käyneet kokeilemassa Siluetti Spa :n hierontoja? Kohta on muuten Äitienpäiväkin, mikäs olisikaan sen ihanampi yllätys kuin hemmotteluhoito. Lämmin suositus Siluetti Spalle! Todellista arjen luksusta.

 

Yhteistyössä: Siluetti Spa

Pohjoisesplanadi 35, 6 kerros

00100 Helsinki

 

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti