Luonnonkosmetiikkaa meikkipussissa

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia
inika organic

Multa kysytään tasaisin väliajoin, että mitä tuotteita käytän meikkaamiseen. Eilen viimeeksi eräs tyttö kysyi instagramissani aiheesta, joten miksipä en kirjoittaisi käyttämistäni tuotteista tänne blogiin. Ja nyt on vieläpä aihetta, sillä olen löytänyt aivan ihanan luonnonkosmetiikkasarjan!

Inika Organic otti minuun yhteyttä keväällä ja kysyi haluaisinko testata heidän tuotteitaan. Luonnonkosmetiikka ei oo ollut mulle entuudestaan kovinkaan tuttu ja pakko myöntää, että välillä on esiintynyt pieniä epäilyksiä esimerkiksi meikkien pysyvyydestä ja pigmenteistä jne. Nyt koin kuitenkin erittäin positiivisen yllätyksen ja siis vau millaisen lopputuloksen saa aikaan; pysyvä, kaunis ja kuulas lopputulos. Värit ovat ihania!

Inika Organic on 100% sertifioitu (maailman korkeimmin sertifioitu!), täysin vegaaninen ja orgaaninen mineraalimeikkisarja. Raaka-aineet ovat laadukkanta mahdollista. Meikeissä on mielestäni parasta se, että ne peittävät hyvin ilman, että lopputulos olisi tunkkainen. Liian valjua vaikutelmaa ei myöskään saa, koska pigmentit ovat kohdillaan. Esimerkiksi juurikin tuo alla olevassa kuvassa näkyvä BB-voide on kesällä super hyvä. Tummille silmänalusille taas toimii loistavasti concealer – sillä saa peittävyyttä, jos tarvii.

Nämä Inika Organic tuotteet ovat tämän hetken suosikkejani:

inika organic

BB-voide: Todella kevyen tuntuinen meikkivoide kasvoilla. Iho näyttää sellaiselle kuulaalle ja raikkaalle. Kesän must have tuote!

Concealer: Mä laitan peiteaineen aina meikkivoiteen päälle, jotta saa ”voimakkaamman” lopputuloksen. Mulla ei ole oikeastaan ikinä tummia silmänalusia (halleluja!) tai järjettömiä määriä finnejä, joiden takia tarvitsisin sinänsä peiteaineitta. Mä kuitenkin tykkään käyttää peiteainetta tiettyjen kohtien korostamiseen eli juurikin silmien alle, nenään, huulten yläpuolelle, leukaan sekä kulmakarvojen väliin.

inika organic

BB-voide ja concealer

inika organic

Aurinkopuuteri: Rakastan aurinkopuuteria. Sillä saa sellaisen kivan hehkun kasvoille ja tehtyä varjostukset.

Poskipuna: Tää kaksisävyinen poskipuna on täydellinen. Viimeistelee kauniin lookin iholle.

inika organic

Baked Blush Duo

Ripsiväri: Ehkä suurin epäilyni oli ripsivärin pysyvyys ja pigmentti, mutta tämä ylitti odotukset 110%. Täydellinen näyttävä lookki silmille. Ei varise, vaan pysyy päivän ilman, että tarvitsisi lisäillä. Kattokaa kuvasta niin näätte 🙂

Tuo ripsiväri on number one!

 

Huulipuna: Rakastan nuden ja hempeän vaaleanpunaisen sävyjä huulilla. Nude pink sävy on ihana!

Inika organic

inika organic

Onko teillä kokemuksia Inika Organic -tuoteperheestä?

Inika Suomen Instagramiin pääset tutustumaan täältä.

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen

xoxo, Elina

 

Lue nämäkin postaukset

3 kommenttia

Aleyna 2.7.2018 - 17:14

Joskus oon käyttänyt niitä. Hyviä tuotteita ?

Reply
Elina Ada Sofia 3.7.2018 - 17:09

Niin on! 🙂

Reply
TOIVEPOSTAUS: MINUN ARKIMEIKKI VIDEOLLA! - Elina Ada Sofia 29.8.2018 - 11:31

[…] ja pysyvyys meikkituotteissa. Sain meikit testiin kesän alussa ja oon tykännyt kovasti. Luonnonkosmetiikkaa meikkipussissa -blogipostauksessani olen kertonyt tarkemmin lemppari tuotteistani. Videon alla olevassa kuvassa näkyvät myös […]

Reply

Jätä Kommentti