Loma Dubaissa

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Päivät täällä Dubaissa ovat kuluneet laittoman nopeasti, vaikkei olla tehty mitään erikoista. Meininki on koostunut lähinnä hotellialueella pyörimisestä, mutta en pane pahakseni, koska tää meidän hotelli on todella iso ja mikä tärkeintä, täällä viihtyy. Ollaan käyty treenaamassa kuntosalilla, löhöilty ja lilluttu altaalla sekä syöty hyvää ruokaa. Ihanaa, kun altaalle saa tilattua ruokaisia salaatteja ja muuta purtavaa, kuten wrappeja. Parasta, kun ei ole kiire minnekään, vaan saa mennä oman fiiliksen mukaan mikä tuntuu parhaimmalle.

Sain Samsonitelta upean uuden ja laadukkaan matkalaukun mukaan reissuun! Tuli todella tarpeeseen näinkin kovalle reissaajalle! Iso kiitos siitä!

Hotellimme on The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort & Marina, joka sijaitsee Dubai Marinan ja palmusaaren läheisyydessä, noin 20 km matkan päässä Dubai Down Townista. 

Hotellialue on todella iso, kuten aiemmin jo mainitsin ja täällä on todella isot allasalueet, paljon erilaisia ravintoloita, kuntosali ja spa-osasto. Lisäksi hotellilla on oma ranta-alue, josta iso plussa! Itse olen ehkä hitusen enemmän allas-ihmisiä, mutta rannalla on kiva käydä käyskentelemässä! 😀

Hotellillamme on oma ranta-alue, jossa perinteisten auringonottotuolien lisäksi myös katettuja loosseja!
Näitä näkymiä voisi tuijotella loputtomiin. Dubai Marinan pilvenpiirtäjät siintävät taustalla.

Myös aamiaisbuffetista löytyy mitä vaan; snickersjäätelöstä erilaisiin vihermehuihin. On kyllä vallan kivaa, kun saa tilata haluamanlaisiaan mehuja ja smoothieita perinteisten vaihtoehtojen lisäksi. Tilattiin aamupala etukäteen, joten nyt on hyvä syy nousta ajoissa, että ehtii syömään. Muuten nukuttaisiin varmaan puolille päivin. Unirytmi on ollut täällä muutenkin aika hyvä ja ollaankin useana iltana ollut ihan mummona sängyssä jo klo 21 aikoihin.

Aamupalalla tääälä valitsen useimmiten kasviksia, hedelmiä, munakkaan, chiatuorepuuroa, erilaisia tuorepuristettuja mehuja ja leipää. Balanssia tukemaan välillä mahtuu myös sitä kuuluisaa snickersjäätelöä 😉
Loman pakolliset kissakuvat. Hotellillamme on kissoja, joille on aseteltu ruoka- ja vesikippoja maastoon! Oon käynyt juttelemassa näille kavereille joka päivä.
Spa-osasto.
Treenivaatteet: Leggou.fi

Paras loma on musta sellainen missä on sopivasti kaikkea; treeniä, lepoa, rentoa hengailua ja vähän jotain muuta aktiviteettia! Dubaissa tämmöinen meininki onnistuu täydellisesti!

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti