Kosmetiikkaa, joka taistelee ruokahävikkiä vastaan

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kaupallinen yhteistyö Pulpe De Vie

Ruokahävikin hyödyntäminen kosmetiikassa ei ole ehkä yleisesti tutuimmasta päästä, mutta erittäin kelpo ja tärkeä idea.  Pulpe De Vie on kukkaroystävällinen luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja, joka taistelee ruokahävikkiä vastaan. Nämä hävikkihedelmiä ja -vihanneksia sisältävät tuotteet valmistetaan 100% Ranskassa, jonka voi jo nimestäkin päätellä. 

Pulpe De Vien tuotteiden tärkeimpiä raaka-aineita ovat siis paikallisilta pientuottajilta ostetut hedelmät tai vihannekset, jotka eivät kelpaa ulkonäkönsä puolesta myyntiin. Eli siis ne kuuluisat rumat yksilöt, joita ei kaupassa kukaan huolisi. Tärkeää, että osataan hyödyntää nämäkin eteenpäin eikä heitetä arvokasta ruokaa hukkaan. Pulpe De Vien purnukat ovat siis pullollaan antioksidantteja, vitamiineja ja kaikkea hyvää hedelmistä sekä kasviksista!

Kosmetiikkakaapin herkut

Hedelmäisen raikkaat tuoksut ja herkullisen näköiset putelit – niistä on  Pulpe De Vie tehty.  Olen entuudestaan kokeillut Pulpe De Vie luonnonkosmetiikkaa, mutta nyt yhteistyön merkeissä pääsin testailemaan laajemmin itseäni kiinnostavia tuotteita. Ja oli  erittäin positiivinen kokemus edelleen! 

Pulpe De Vie tuotteet jakautuvat viiteen eri kategoriaan, joista suosikkini on Radiance & Energy -sarja. Heleyttää ihoa ja jättää muutenkin tosi raikkaan tuntuisen  fiiliksen. Toinen suosikki on ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin sopiva First Wrinkles sarja. Kolme muuta ovat Detox -sarja, joka sopii väsyneelle ja stressaantuneelle iholle, Imperfection -sarjan tuotteet taas tarjoilevat prebiootteja ihohuokosia supistaen sekä Antioxidant -sarja, joka suojaa ja uudistaa ihoa. 

Toimivaa ja tehokasta ihonpuhdistusta

Mä oon kaiken kaikkiaan hyvin kriittinen mitä tulee ihon puhdistustuotteisiin, mutta Pulpe De Vie putsarit yllättivät todella positiivisesti. Tiedättehän sen fiiliksen, jos meikki ei meinaa irrota millään…näiden kanssa ei tullut sellaista fiilistä! Erityisesti annan pisteeni Detox Misellivedelle, joka paitsi puhdistaa meikin, myös neutraloi stressin, väsymyksen ja saasteiden vaikutusta iholla. Poistaa meikin tosi hyvin kasvoilta. Radiance & Energy -sarjalta löytyy lisäksi loistava puhdistusvaahto, joka on tehokas meikinpoistaja sekä jättää iholle kivan fiiliksen. Heleä ja raikas tunne kaikin puolin. Sitten misellihyytelö – aivan uusi tuttavuus jo koostumuksensakin puolesta, mutta pitää lupauksensa ja puhdistaa meikin jättäen ihon kivan kosteutetuksi. Suosittelen testaamaan!

 

Pulpe De Vie -kangasmaskit ovat kertakäyttöisiä tehohoitoja kasvoille, joita on kiva tehdä viikottain. Kasvomaskien vaikutusaika on noin 10-15 minuuttia ja se on hyvä aika pyhittää rentoutumiseen. Mene siis vaikka makaamaan olkkarin lattialle maski naamalla, äläkä tee mitään muuta. Nauti pysähtymisestä ja kasvomaskin vaikutuksesta!

Sitten vielä muita herkkuja..

Radiance & Energy -sarjan Like a diamond -kasvoseerumi nimensä mukaisesti heleyttää ja saa ihon säteilemään kuten timantit. Tuntuu kevyelle ja hyvälle iholla. Poistaa väsymyksen merkkejä ja sitähän todella tarvitaan vauva-arjessa. Erittäin passeli hinta-laatusuhteeltaan. Tykkään myös saman kategorian heleyttävästä kasvovoiteesta.

Tässä kun lähestytään kolmeakymppiä (!!), niin ryppyvoiteet alkavat kiinnostaa entistä enemmän ja löysinkin First Wrinkles -sarjasta tehokosteuttavan silmänympärysvoidenaamion. Tämä silmänympärysvoidenaamio on silkkisen tuntuinen iholla ja valopigmentit selkeästi heleyttävät katsetta. Mä laitan silmönympärysvoidetta yleensä myös suun ympärille!

Samaisesta kategoriasta oleva tehokosteuttava kasvovoide nimensämukaisesti kosteuttaa ja uudistaa ihoa. Ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi, vaan antaa mattaisen pehmeän lopputuloksen.

Sanoisin, että tämä sarja on juuri sinulle, joka tykkäät kukkaroystävällisestä ja samalla toimivasta luonnonkosmetiikasta. Pulpe De Vie -sarjalle on myönnetty Ecocert, Cosmebio, Authentic Provence, Cruelty Free sekä Vegan – sertifikaatit. Näitä herkullisia tuotteita voit ostaa mm. Sokoksilta sekä Ruohonjuuresta. Hinnat liikkuvat 10-20 euron välillä eli ei todellakaan paha!

PS. Instagramissani @elinaadasofia on meneillään arvonta, jossa voit voittaa Pulp De Vie tuotepaketin! 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti