Häät peruttu

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Tajusin juuri etten ole täällä blogin puolella kertonut häidemme tilanteessa. Päätimme tosiaan jo tämän koronahässäkän alkutaipaleella, että emme tule järjestämään häitä 1.5 -3.5 viikonloppuna Espanjassa, kuten oli tarkoitus. Palloteltiin tätä monta päivää, mutta tosiaan ainut järkevä (ja oikea) vaihtoehto oli peruminen. Espanja on lisäksi uusi Italia ja siellä, kuten kaikkialla muuallakin koronatapaukset senkun kasvavat.

Mikä fiilis?

Tottakai mua harmittaa älyttömästi, mitäs sitä kieltämään. Olimme suunnitelleet häitä jo pidempään ja kaikki alkoi olla selvää ennen kuin tuli tämä hässäkkä. Mekonkin ostin jo viime marraskuussa. 

Harmituksesta viis, tämä oli tosiaan oikea ratkaisu. Juhlia saa aina järjestettyä uusia, mutta ihmishenkiä ei saa takaisin. Rakkautta ei ole myöskään peruttu eikä mikään sen suhteen ole muuttunut, tai no, ehkä sen verran, että meidän perhe kasvaa yhdellä sydämellä lisää ensi syksynä. On se ihmeellinen ja ihana asia.

Olen myös hakenut hyviä puolia häiden siirtämisestä.  Ensi keväänä saan sitten juoda valkoviiniä ja mahdun takuuvarmasti mekkoon! Nyt musta tuntuu siltä, että en tulisi mahtumaan siihen..on se sen verran kapea merenneitomallinen mekko. Tai jos mahdun niin, pömppömaha on varmasti havaittavissa ja sitä en omissa häissä mielellään haluaisi. Haha. Jännä tosiaan nähdä millainen maha mulla on kuukauden päästä. Aion todellakin kokeilla hääpukua 1.5.2020! Tuolloin olen kai viikolla 14. 

Onko teillä peruuntunut jotain isompia tapahtumia koronan takia?

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia

xoxo, Elina

 

Lue nämäkin postaukset

2 kommenttia

Sanna 10.4.2020 - 16:35

Heippa! Sinulla on tietysti tällä hetkellä paljon ajankohtaista mielessä henkilökohtaisessa elämässä, mutta huomasin, että onko sinulla Suunto 7? Kiinnostaisiko sinua kertoa mitä olet pitänyt kellosta?

Onnittelut raskaudesta ja tsemppiä kevääseen kaiken uuden ja erilaisen keskellä <3

Reply
Elina Ada Sofia 11.4.2020 - 12:21

Heippa Sanna! Joo tottakai, on siis Suunto 7! Se on tosi kiva ja hyödyllinen kello. Älykello! Siitä löytyy vaikka mitä ominaisuuksia, ilmaiset offline kartat, sykkeen mittaus ranteesta, sit tietty itse seuraan paljon askelia, erilaiset urheilutilat, joista saa tarkemmat lajikohtaiset tiedot treenistä..Ja tietty tyylikäs ulkonäöltään! 🙂

Kiitos vielä ja ihanaa kevättä sinne myös <3

Reply

Jätä Kommentti