Arjen luksusta ekologisesti

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kaupallinen yhteistyö Kotova

Tiedättekö mikä on ihana fiilis? Se, että koti on siivottu tip top ja pinnat kiiltää. Tuoksuu myös puhtaalle. Itse tykkään myös siivota (vaatii tosin välillä kunnon inspiraation haha), mutta kyllä se vaan on sitä arjen todellista luksusta, kun kotona käy siistijä. Aika on välillä kortilla itse kullakin, mutta ulkoistaessa kotisiivouksen, voi siivoamiseen kuluvan ajan käyttää vaikkapa omaan hyvinvointiin tai hemmotteluun.  Mä itse lähdin kuntosalille sillä välin, kun meillä oli Kotovan siistijä kylässä. Sovin siivoksen aloituksen kätevästi siihen aikaan, kun olin lähtemässä pois kotoa. Siivouksen aikana voisi mennä yhtälailla esimerkiksi hierontaan tai tehdä töitä. It`s up to you! Kannattaa ehdottomasti käyttää aika hyödyksi johonkin itselle tärkeään asiaan. Kotimainen Kotova hoitaa hommansa lisäksi avaimet käteen -periaatteella, eli heidän kauttaan hoituu kaikki välineet.

Ihana koti <3

Ekologisesti puhdasta 

Ekologisuus on tänä päivänä entistä enemmän pinnalla ja olenkin aiheesta puhunut mm. tässä postauksessa. Näin ollen yksi iso syy lähtiessäni toteuttamaan yhteistyötä Kotovan kanssa oli se, että he käyttävät puhdistusaineinaan 100% ekologisia, biohajoavia tuotteita. Erittäin hyvä vaihtoehto esimerkiksi allergiasta kärsiville ja onhan se muutenkin siisti juttu, kun tietää, että koti on puhdistettu ekologisesti. Askel parempaan päin taas maapallon puolesta.  Koti tuoksui raikkaalle ja hyvälle kun astuin sisään eteisen ovesta salitreenin jälkeen. 

Tässä vielä koontia siivoukseen käytetyistä tuotteista:

  • Vegaaninen
  • Parabeeniton
  • GMO-vapaa
  • Säilöntäaineeton
  • Hellävarainen iholle
  • Tuoksut eteerisistä öljyistä 

Kotovalla on monipuolisia siivouspaketteja, joista voi valita itselleen mieluisan. Ja muistakaa hei, että siivoksen voi laittaa verovähennyksiin (kotitalousvähennys)! Tämä kannattaa hyödyntää ehdottomasti.

Lisäksi mulla on teille jaettavaksi alekoodi, eli saatte koodilla elina19 -30€ kertasiivouksesta ja -60€ säännöllisen kotisiivoukseen tilauksesta(ensimmäinen kuukausi). Koodi voimassa 8.9 asti! Pääset tekemään tilauksen heidän nettisivuiltaan.

Energiaa ja iloa viikkoon!

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti